До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як цього сезону носити твілі?

Український бренд LOVE by Ksenia Karpenko представив хустки-твілі, головний мотив яких — орнаменти, запозичені з українського епосу.

LOVE by Ksenia Karpenko

Твілі, функціональна смужка шовку з яскравими принтами, — найактуальніший аксесуар сезону. Його головна особливість полягає в стилізації: твілі можна носити як прикрасу на руку, як вишукану хустку, як декор на ручку сумки, як ремінь і як аксесуар для волосся. Надихнутися можна образами Наталі Портман, Лінди Євангелісти, Меланії Трамп, Кетрін Зети Джонс та Олівії Палермо.

Реклама
LOVE by Ksenia Karpenko
LOVE by Ksenia Karpenko

Така популярність цього яскравого аксесуара не випадкова. Пандемія, тренд на екологічність споживання і функціональність піднесли slow fashion на вершину модного Олімпу. Твілі ж виводить практичність на новий рівень — акцентні деталі здатні легко обіграти будь-який образ.

LOVE by Ksenia Karpenko
LOVE by Ksenia Karpenko

"Навчаючись у Лондонському коледжі моди, щоранку я проходила повз Оксфорд-стріт, головну шопінг-вулицю Лондона. Одного разу раптово зупинилася, і як дежавю: я все це вже бачила. Лондон, Париж, Нью-Йорк, Київ — глобальні тренди стають настільки універсальними, що опинившись на high-street будь-якого європейського міста, за вітринами крамниць складно зорієнтуватися, де саме перебуваєш, коментує дизайнерка бренду Ксенія Карпенко. — Саме так і виникла ідея створення функціонального, проте автентичного аксесуара, адже кожен етнос має свої коди — і в цих кодах потужна енергія наших пращурів".

LOVE by Ksenia Karpenko

Щоб втілити симбіоз сучасного й традиційного, Ксенія Карпенко запросила Роксолану Дудку, українську художницю, роботи якої представлені як у національних музеях України, так і в приватних колекціях за кордоном. Кожен малюнок, втілений на шовкових твілі, унікальний і розроблений вручну.

LOVE by Ksenia Karpenko

Дизайнерка Ксенія Карпенко та художниця Роксолана Дудка звертаються до кодів природи. Риба, що є одним з головних орнаментів твілі LOVE, — потужний символ у народних віруваннях і традиціях. Птахи, що також оживають на шовку, поєднують у собі земне й небесне. У народному українському епосі птах символізує людську душу та її вічну свободу.

LOVE by Ksenia Karpenko
LOVE by Ksenia Karpenko

Бренд представляє маску доповненої віртуальної реальності, за допомогою якої орнамент на аксесуарах оживає. Спробувати її можна за посиланням.

LOVE by Ksenia Karpenko

Унікальні твілі представлені в бутику LOVE by Ksenia Karpenko за адресою м. Київ, вул. Цитадельна, 7/10, а також в Instagram-акаунті бренду.

Над зніманням працювали:
Фото: Vlad Krivokhvost
Моделі: @pavla_pop, @nati.kononenko
Продюсер: Victoria Metcher @viktoria_metcher
Гафер: Oleg Kotilva @kotilva_oleh
Зачіски: Antonina Manghos Krushevskaya @antonina_mk
Макіяж: @Nadinee_Makeup, @antonina_mk
Стиль: LOVE by Ksenia Karpenko @ love.fp

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.