До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капор — найстильніший аксесуар осені

Різнобарвні панами були головними героями streetstyle-звітів влітку, а тепер, коли настав час утеплюватися, трикотажні й хутряні капори швидко стають затишним супутником усіх образів. Капор — жіночий головний убір, відомий нам з початку XIX століття як частина уніформи служниць. Однак цей аксесуар швидко здобув популярність і в представниць вищого світу. Сезон осінь-зима 2021/2022 відроджує модні капори й диктує нові інтерпретації.

Miu Miu
Eudon Choi

Торговельна платформа Lyst повідомляє, що кількість запитів на в’язані капюшони й капори збільшилася на 64%, водночас Miu Miu, Paloma Wool і Weekday — одні з найпопулярніших брендів. На показі Міуччі Пради, який тривав на тлі снігового краєвиду, моделі були вдягнені в об’ємні пуховики й комбінезони, а також яскраві в’язані балаклави, капюшони й капори.

Реклама
Raf Simons
Eckhaus Latta

Miu Miu не єдиний бренд, що представив цього сезону подібні аксесуари. Eckhaus Latta і Marine Serre дебютували з капорами й капюшонами в стилі печворк і прикрашеними декором. Jacquemus представили яскраві аксесуари, а в колекції Eudon Choi капюшони були вміло вплетені в м’які светри.

Marine Serre
Jacquemus

Vogue.ua зібрав 5 в’язаних аксесуарів, якими варто поповнити свій гардероб у цьому сезоні.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.