До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як бренд Natasha Zinko допомагає в боротьбі з пандемією коронавірусу

Бренд Natasha Zinko, що заснований одеситкою Наташею Зінько в Лондоні, активно долучився до боротьби з епідемією коронавірусу. У своєму британському ательє марка вже відшила кілька сотень захисних масок з матеріалів, що залишилися від виробництва минулих колекцій, і роздала кур'єрам, які, незважаючи на карантин, продовжують працювати. "Також ми продаємо маски на нашому сайті, і 50 % від продажів надходять до фонду підтримки національної системи охорони здоров'я Англії (NHS). Дуже приємно, що маски швидко продаються на нашому сайті, а значить ми зберемо більше коштів на підтримку", – розповідає Наталя Зінько.

Реклама

Допомагає бренд і рідній Одесі: "Ми передали 8-й міській лікарні одноразовий медичний одяг – 200 халатів, 200 масок, 200 шапок, 200 пар бахіл. Це пошити нашими силами в нещодавно створеному швейному ательє в Одесі. Ми хочемо бути корисними в цей складний кризовий час. Сподіваємося, це допоможе зберегти життя й захистити медичних працівників від можливого зараження".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.