До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

GUNIA Project випустили колекцію до Дня всіх закоханих

До дня Святого Валентина український бренд GUNIA Project підготував нову капсулу з аксесуарів і кераміки.

У святковому дропі GUNIA Project представлені дві тарілки й чашка. Керамічні вироби прикрасив напис "Сидить пара голубів та й воркують дуже" — слова, які бренд запозичив з вишитого рушника Полтавщини середини XX століття. Самі голуби не з’являються в колекції, але, словесно згадуючи їх, дизайнери нагадують, що ці птахи є символом очищення й кохання.

Реклама

До колекції також увійшли улюблені балаклави бренду. Новинкою стали пончо й довгі вовняні шарфи, декоровані помпонами й вишивкою. "На створення пончо нас надихнула форма традиційного українського верхнього одягу „ґуґля". На Гуцульщині його часто використовували як весільне вбрання, — розповідають засновниці бренду Наталія Каменська та Марія Гаврилюк. — У цій колекції ми знову відкриваємо таємниці української спадщини".

Також у святковому дропі представлені ремені, які можна використовувати як для сумок, так і для чохлів, і традиційні пов’язки з помпонами — їх можна носити самостійно або комбінувати з балаклавою чи капором, як пропонують дизайнери GUNIA Project.

<b>GUNIA Project  14.02</b>


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.