До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити балаклаву й капор у цьому сезоні

Одними з наймодніших аксесуарів сезону осінь-зима 2021/2022 можна справедливо вважати балаклаву й капор. Раніше ці головні убори асоціювалися із зимовими видами спорту або стилем après-ski, оскільки вони поєднують у собі дві важливі особливості: захист від холоду й додатковий захист під час занять спортом. Але в постпандемічні часи ці аксесуари перемістилися з гірськолижного всесвіту на модні подіуми.

Miu Miu, Marine Serre, Jacquemus, Raf Simons, Marc Jacobs і Givenchy у своїх колекціях представили різні варіанти цих головних уборів. Висока популярність балаклави — явний вплив постпандемічної психології. У контексті моди вона частково виконує функцію захисних масок для обличчя. Але якщо абстрагуватися від цього чинника, капор і балаклава в їхніх веселих і затишних інтерпретаціях, у всіляких кольорах і з різними візерунками, безсумнівно, роблять будь-який зимовий образ набагато цікавішим.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.