До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші червоні сукні до дня Святого Валентина

Напередодні дня Святого Валентина багато дівчат перебувають у пошуку нової сукні, яка створить правильний настрій. До того ж байдуже, є у вас друга половинка чи ви ще перебуваєте в пошуку свого кохання, нова сукня вас обов’язково потішить у цей день. Традиційно, це свято заведено зустрічати у вбраннях усіх відтінків червоного — від яскравого багряного до насиченого й глибокого бургунді. У нових колекціях весна-літо 2022 дизайнери пропонують всілякі варіанти образів: романтичні сукні зі шлярками й воланами, вбрання з ніжного мережива й макраме, лаконічні варіанти із шовку або крепу, образи з грайливими пір’ям або торочками, а також моделі, виготовлені з делікатної сітки. Vogue.ua зібрав найгарніші червоні сукні до дня Святого Валентина, від яких ви просто не зможете відмовитися.

Elie Saab

Вибираючи нову сукню, кожна дівчина хоче почуватися в ній упевнено, сексуально й чарівно. Сміливий, романтичний і чуттєвий червоний колір — ідеальний варіант, щоб провести в ньому День усіх закоханих, адже коли, як не в цей день, наважитися продемонструвати жіночу привабливість і красу. У колекції Elie Saab ви знайдете елегантні вбрання довжини максі багряного кольору, в Oscar de la Renta — сукню-бюстьє з пишною спідницею, у в Carolina Herrera — бальну сукню на тонких бретельках зі спідницею з делікатного фатину.

Реклама
Oscar de la Renta
Carolina Herrera

День Святого Валентина — найромантичніше свято року, а червоні сукні є символом кохання, тому саме в цей день такі образи особливо актуальні. Приміряйте силуетну сукню Balmain, що повторює контур вашої фігури. Подібні сукні, авторства бренду Herve Leger, були популярні у 2010-х, а тепер вони повертаються на модні подіуми в новій інтерпретації. Романтичним натурам пасуватиме мереживна сукня Prada, прикрашена великими квітковими бутонами, а для дівчат, які хочуть показати грайливий настрій, варто зробити ставку на екстравагантні сукні з пір’ям у колекції Gucci або багатоярусними торочками у Proenza Schouler. Тим часом найсексуальніші червоні сукні представили Valentino (зваблива сукня з глибоким розрізом біля стегна) і Saint Laurent (образ мінімалістичного крою з V-подібним викотом).

Proenza Schouler
Valentino
Balmain
Prada
Gucci
Saint Laurent

Vogue.ua зібрав 10 червоних суконь, у які неможливо не закохатися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.