До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання: лукбук весільної колекції FROLOV

Невдовзі після презентації офіційного кампейну своєї дебютної колекції FROLOV Bridal український дизайнер Іван Фролов представляє лукбук нової лінійки. До весільної колекції ввійшли як вручну вишиті бра, білизна, нічні сорочки, так і звабливі міні, брючні костюми, мінімалістичні сукні й закриті вечірні образи. Дизайнер пропонує нареченим вибір вбрання для різних етапів весілля. Кожен виріб весільної колекції може згодитися як для ранкового будуара нареченої, так і офіційної частини або ж гучної вечірки. Відмітною ознакою колекції є колірна гама, не обмежена лише класичними білим, молочним і відтінками ігристого, а й містить червоний, чорний і бежевий кольори.

FROLOV Bridal

"Я в захваті від колекції! Після знімання зізналася Івану, що тепер мені доведеться вибрати собі сукню й летіти святкувати весілля, хоч я й не люблю такі врочистості. Але із собою я б прихопила трьох фаворитів: корсетну мінісукню, костюм і сукню зі шлейфом", — поділилася українська модель Марина Полканова, головна героїня весільної колекції.

Реклама
FROLOV Bridal
FROLOV Bridal
FROLOV Bridal

Дизайнер подбав і про чоловічі весільні образи. Серед вбрання для нареченого можна знайти не тільки абсолютно класичні, а й більш розслаблені образи з жилетом і шовковою сорочкою. Лукбук першої колекції FROLOV Bridal дивіться в нашій галереї.

<b>FROLOV Bridal</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.