До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тропікана: колекція Andreeva весна-літо 2021

Український бренд Andreeva відомий активною роботою з кольором, не стала винятком і колекція сезону весна-літо 2021. Дизайнерки Ольга й Марина Андреєві присвятили її тропічним островам, які неможливо уявити без яскравих і соковитих барв. Цього разу їм на допомогу прийшли лимонний, персиковий, м’ятний, апельсиновий, малиновий, лаймовий і вся палітра фіолетового.

Andreeva весна-літо 2021
Andreeva весна-літо 2021
Andreeva весна-літо 2021

Тримається бренд і в’язання, яке вже впродовж багатьох сезонів перетворює їхні кардигани й сукні на твори мистецтва. Дизайнерка Ольга Андреєва розповідає, що на створення одного виробу майстри Andreeva потребують кілька днів, а це відразу передбачає лімітовану кількість продукції без надвиробництва, що абсолютно співзвучно зі світовою sustainable-налаштованістю. Головною ж новинкою сезону стали кардигани, зв’язані гачком. Тут процес створення вже забирає від двох до трьох тижнів і виготовляє їх бренд лише на замовлення.

Реклама

<b>Andreeva_SS21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.