До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Більше драми: колекція Iryna DIL осінь-зима 2018-2019

Promotion

Під час роботи над новою колекцією у Модному Домі Iryna DIL переосмислили традиційну естетику й вирішили запропонувати нову концепцію. На зміну ніжній тендітності приходить чуттєва сексуальність. Вона прочитується у кольорових поєднаннях і фактурах тканини, відчувається у новому для бренду відтінку ексцентричності.

Реклама
Iryna DIL осінь-зима 2018-2019

Дизайнер Iryna DIL проектує свою мрію про незалежну, упевнену в собі жінку з бездоганним смаком і це співзвучно з сучасним рухом сильних жінок, нових суфражисток. Свою нову колекцію Iryna DIL присвячує їм – впливовим жінкам, які надихають.

Iryna DIL осінь-зима 2018-2019

У новій колекції більше драми й блиску. Обробка пір’ям, прозорі тканини, стрази, блиск, стрімкі розрізи і декольте. Хроматична глибина кольору паралельна сміливим кольоровим блокам зі складними відтінками, цікавими фактурами і різноманіттям тканин – жаккарда, деворе, поліапрен з оксамитом, металізовані тканини.

Iryna DIL осінь-зима 2018-2019

Iryna DIL не полишає і фірмової естетики – власних принтів і вишивки. Розкішні макро-мотиви на тканинах у кожній новій колекції пропонують нові малюнки і поєднання кольорів. Складна вишивка грає нюансами й глибиною – авторська технологія з використанням контрастних ниток, нашарувань й аплікацій.

<b>диль показ</b>

Ключовим елементом колекцій залишаються сукні – повсякденні й вечірні – з чуттєвим анатомічним силуетом, що підкреслює лінії тіла. Діалогом між традиційною естетикою романтичного образу і новою домінуючою яскравістю є аксесуари. Акуратні вивірені лінії, ніжні вишивки зустрічаються з розкішними золотом й інтригуючим блискучим напиленням. У цьому симбіозі виникають сексуальні туфлі, ботфорти, ботильйони, прискорюючи серцебиття.

Гості показу Iryna DIL

<b>гости диль</b>

Читайте також:

Персонализированные подарки Dolce & Gabbana ко Дню святого Валентина​

Новый конструктивизм: Victoria Beckham осень-зима 2018/19​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.