До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий конструктивізм: Victoria Beckham осінь-зима 2018/19

"Я хочу, аби можна було не тільки побачити деталі, але й почути їх", – сказала Вікторія Бекхем, анонсуючи свою нову колекцію. Сам показ пройшов в музеї, який складається з двох об'єднаних будівель, що належали раніше Отто Кану і Джеймсу Берден. Особняк вже багато років носить звання "найвеличнішого і прекрасного в Нью-Йорку" і послужив ідеальним акомпанементом самої колекції.

Victoria Beckham осінь-зима 2018/19

Ця робота стала для дизайнера ювілейною, рівно десять років тому Вікторія представила свою першу колекцію. І в якомусь сенсі на прикладі Victoria Beckham можна поспостерігати розвиток моди за цей період часу: від скульптурних суконь-футлярів в дусі Ролана Мурі до конструктивістських експериментів, натхнених творчістю Марджели й Гвасалії. Зрозуміло, що колекції Victoria Beckham назвати новаторськими складно, але вони ідеально передають дух часу й ілюструють сучасну моду тут і зараз.

Реклама
Victoria Beckham осінь-зима 2018/19

Пальта, схожі на військову форму, безформні сумки-мішки, асиметричні сукні зі складними драпіровками, шкіряні плащі й туфлі з квадратними широкими носками і хлястиками, що стирчать в сторони – колекція, стримана за кольором й пропорціями, безумовно буде затребувана любителями інтелігентної моди. Єдине, що залишилося від минулого "розкішного" життя – це яскравий леопардовий принт.

Victoria Beckham осінь-зима 2018/19
Victoria Beckham осінь-зима 2018/19
Victoria Beckham осінь-зима 2018/19
Victoria Beckham осінь-зима 2018/19

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

Streetstyle: Неделя моды в Нью-Йорке, часть 1​

Аксессуары коллекции Alexander Wang осень-зима 2018/2019​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.