До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci влаштували масштабне шоу в Лос-Анджелесі

Зовсім скоро на екрани вийде довгоочікуваний фільм Рідлі Скотта "Дім Гуччі" — історія вбивства в легендарній італійській родині з Леді Ґаґою в головній ролі. Ім’я Gucci, звісно, вже давно асоціюється з Голлівудом. І саме взаємодії бренду з кіно була присвячена колекція Алессандро Мікеле сезону весна-літо 2022.

Gucci весна-лето 2022Gucci весна-літо 2022
Gucci весна-лето 2022Gucci весна-літо 2022

У першому ряді шоу сиділа Гвінет Пелтроу, вдягнена в оновлену версію червоного оксамитового смокінга Тома Форда для Gucci, який вона вперше вдягнула ще 1996 року. А на подіум вийшла дюжина знаменитостей, друзів Gucci, включно з Маколеєм Калкіним, Джоді Тернер-Сміт і Джаредом Лето, якому також дісталася роль у фільмі Скотта. Тлом для шоу були знамениті Китайський театр TCL і Голлівудський бульвар.

Реклама
Gucci весна-лето 2022Gucci весна-літо 2022
Gucci весна-лето 2022Gucci весна-літо 2022

Мікеле каже, що його мати, ентузіастка кіно й помічниця в продюсерській компанії, прищепила йому любов до старого Голлівуду. Але нова колекція була присвячена й сучасному Лос-Анджелесу, місцю, яке дизайнер уперше відвідав у віці 27 років і яке дуже полюбив. "Лос-Анджелес — не модна столиця світу, однак це місто дуже стильне, — сказав він. — Іноді люди мають дивний вигляд, але в цьому й уся краса. Маю такий самий погляд на моду — це особисте".

Gucci весна-лето 2022Gucci весна-літо 2022

Коли настав час повернутися до реальних показів після двох сезонів віртуальних шоу, Лос-Анджелес став очевидною й ідеальною локацією для дизайнера. За сім років роботи в Gucci Мікеле представляв свої колекції в Нью-Йорку, Парижі, Римі й найчастіше в Мілані, але його колекції ніколи не мали більшого сенсу, ніж ця, представлена ​​на Голлівудському бульварі з його неоновими вогнями й "Алеєю слави".

Gucci весна-лето 2022Gucci весна-літо 2022
Gucci весна-лето 2022Gucci весна-літо 2022

На пресконференції після показу Мікеле сказав, що спершу хотів бути художником костюмів. Перед показом він провів частину дня в щойно відкритому Музеї кіноакадемії, де, серед іншого, милувався сукнею Ширлі Темпл. Говорячи про сукні для особливих випадків, можна сказати, що цього сезону він підняв планку для себе. З їхнім кінематографічним розмахом, навіть якщо його сукні не потраплять до музею, ми напевне скоро побачимо їх на червоних доріжках кінопремій.

Переглянути всю колекцію Gucci весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.