До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джаред Лето в трейлері фільму "Морбіус"

27 січня 2022 року нас чекає прем’єра супергеройського фільму страхіть "Морбіус". Це історія про доктора Морбіуса, який, намагаючись вилікуватися від рідкісного захворювання крові, стає вампіром. Роль Майкла Морбіуса — одного з найнеоднозначніших і найскладніших персонажів всесвіту Marvel дісталася Джаредові Лето.

Майкл Морбіус уперше з’явився в коміксах Marvel у 1971 році. Це талановитий учений, лауреат Нобелівської премії з хімії. Герой з дитинства має рідкісне захворювання крові. Ставши вченим, він починає експерименти з ДНК кажанів-вампірів та електрошоковою терапією, і в підсумку виліковує себе від хвороби. Але внаслідок мутації він змінюється: Морбіус стає суперсильним, здатним до регенерації, а також, прагнучи крові й убивств, перетворюється на вампіра.

Реклама

Морбіус вже з’являвся в кількох серіалах про Людину-павука (вони запеклі вороги), а у 2018 році почалася робота над сольною стрічкою "Морбіус" — з Джаредом Лето в головній ролі. Режисер стрічки — Даніель Еспіноса, який зняв фільми "Номер 44" і "Живе".

Нагадаємо, що у 2016 році Джаред Лето зіграв Джокера у фільмі "Загін самогубців" Девіда Еєра. Критики вже припускають, що глядачі порівнюватимуть його Морбіуса саме з Джокером, оскільки і Джокер, і Морбіус — герої з негативною харизмою, що заслужили репутацію неоднозначних персонажів усесвіту DC і Marvel відповідно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.