До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ділова розмова: нова колекція сумок O Bag

Promotion

Практичність – одна з ключових характеристик, на яку сучасні дівчата звертають увагу під час оновлення гардероба, особливо аксесуарів. Цим пояснена і шалена популярність речей-трансформерів. Підтримує тенденції і італійський бренд O Bag, в новій колекції якого ставка зроблена на сумки-конструктори – стильні та функціональні одночасно. Складається вона з кількох частин: мінімалістичної моделі в чорно-білій гамі або з вкрапленнями яскравих відтінків, а також сумок, в дизайні яких поєднані фактури або використаний ефект нашарування. Встигли їх оцінити і деякі київські блогери.

Реклама
Аліса Ілієва
Аліса Ілієва

Аліса Ілієва, за життям якої в Instagram стежать понад 100 000 підписників, розповідає: "Я цієї осені на світлій стороні і обираю сумки в молочно-білій гамі". Носити вона їх збирається з білими шкіряними штанами і всілякими тренчами.

На одній моделі Ілієва зупинитися не змогла і підібрала для себе одразу два варіанти сумки O Bag Knit. Друга – місткий темно-синій шопер у формі кошика. "Вважаю цей відтінок новим чорним. Тільки колір набагато глибший і цікавіший. Красиво поєднується з кавовими відтінками, а за розміром якраз вміщує все, що мені щодня необхідно в робочому режимі: ноутбук, косметичку, гаманець, щоденник і ще безліч потрібних мені повсякденних речей".

Аліса Ілієва

Особливість O Bag Knit – її в'язана текстура, завдяки якій здалеку її можна прийняти за аксесуар з шерсті. Також ця модель існує в міні-версії, щоб шанувальниці маленьких сумок могли і для себе знайти вірну подругу на осінь.

Аліса Ілієва
Тіна Сізонова

Fashion-блогер і стиліст Тіна Сізонова є прихильницею сумок O Bag вже багато років. "Осінь диктує свої права і я з радістю їх приймаю. Осіння мода – мій фаворит", – розповідає Сізонова і з задоволенням експериментує з сезонними трендами. Її перший вибір – невеликий клатч з облямівкою з екохутра.

Тіна Сізонова

"Теплі дні дозволили мені використовувати в образі велосипедки. Я одягла піджак, підкреслила талію, леопардовий топ, оксфорди і сумку з фліпом з еко-хутра O pocket, який зробив цю мініатюрну форму ще більш ефектною і жіночною".

Другим фаворитом стиліста став рюкзак O Bag Soft. "Як щодо пухнастого рюкзака? Мій O Bag Soft чорного кольору не тільки шалено милий, але ще і дуже місткий. Він став відмінним компаньйоном до мого карамельного пальта, костюму з кюлотами кольору кейлу і лакових черевиків" – резюмує Тіна.

Діана Глостер

Блогер Діана Глостер приділяє чимало уваги практичності: "Мені це важливо тому, що я гіперактивна людина, і функціональність речей для мене не поступається їх красі за пріоритетом вибору. А коли, при цьому, можна самій вирішувати, яке поєднання кольорів тобі сьогодні до смаку – це любов".

Діана Глостер

Діана зупинила свій вибір на мініатюрній формі O pocket в її двох виконаннях: класичній моделі O pocket і зменшеній O pocket micro, наймініатюрнішій в лінії O Bag. Сміливе поєднання ручки з еко-хутра, яскравої основи і чорно-білого змінного фліпа – один з ключових акцентів колекції Pink Attitude.

"Модель O pocket настільки маленька та легка, що її навіть не відчуваєш на собі, а це означає, що можна без зайвих рухів бігати по справах, мільйон разів сідати в машину і виходити з неї, не відчуваючи ніяких незручностей", – додає Глостер.

Слава Зоря

Блогер і стиліст Слава Зоря воліє універсальні моделі O Bag в їх незвичайному виконанні: "Коли я вперше побачила сумки O Bag, мене миттєво вразила велика сумка з красивим, благородним сірим хутром. В той день я дізналася, що це сумки-трансформери і можна вибирати будь-який корпус, підкладку, ручки і декор. Відразу захотілося зібрати свою, унікальну".

Слава Зоря

Зоря зупинила свій вибір на новинці 2017 року – формі O moon. "Зараз же моя сумка була обрана з метою вмістити все, адже у молодої мами в сумочці не тільки помади. І тепер моя сумка O bag – незамінний помічник на прогулянках з дитиною. Комплект O moon в теплому бордовому відтінку з широким ременем в смужку можна носити як в руці, так і на плечі".

Мініатюрну модель O moon light Слава використовує як crossbody сумку – поєднує в одному комплекті насичений яскраво-синій відтінок blue maya і аксесуари з мотиву Pink Attitude в чорно-білій гамі.

Олена Гілка

У колекції у Олени Гілки вже є кілька сумок O Bag. "Якщо ви зі мною давно, то знаєте, що я – любителька сумок O Bag. По-перше, тому, що я можу вибрати кожен елемент окремо. По-друге, ці сумки місткі і практично не втрачають свій вигляд з часом".

Олена Гілка

"Як володарка O bag classic, O bag 50 і O basket, цього разу я вирішила приміряти в новому кольорі O bag mini. Класичний принт Pied de poule ефектно відтіняє глибокий баклажановий відтінок корпусу. У поєднанні з іншими квітами осінньої гами такий комплект O bag робить образ в правильному розумінні складним і об'ємним", – ділиться секретами Гілка.

Для другого образу Олена вибрала базову форму O bag classic в класичному червоному кольорі, а корпус скомбінувала з темно-синіми ручками і підкладкою в тон до принта своєї сукні оверсайз, що створило благородний мікс принтів. "По-моєму, поєднання принтів – одна з найбільш інтригуючих речей в моді. Мода на поєднання різних малюнків прийшла до нас не так давно, але так сильно прижилася, що, здається, була з нами завжди", – резюмує блогер.

Сайт: obag.ua

Соціальні мережі: Facebook і Instagram

Адреси всіх магазинів

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.