До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 вистави про кохання в День святого Валентина

У день усіх закоханих київські театри показують мелодрами та романтичні комедії. Vogue.ua обрав найкращі вистави для 14 лютого.

"О ДВА"

У Дикому театрі

Реклама

Молодий режисер Влада Бєлозоренко поставила п’єсу сучасного російського автора Івана Вирипаєва "Кисень" в одному з найпровокативніших театрів Києва. В ній ідеться про небезпечний любовний трикутник, де людям не вистачає кисню, щоби жити, а не існувати. "У виставі "О ДВА" ми вперше підійшли до теми стосунків, говоримо про любов і те, що її руйнує. Цей текст – дуже глибокий та мелодійний", – говорить засновниця та продюсер Дикого театру Ярослава Кравченко.

Драматург Іван Вирипаєв відмовився від гонорару за виставу й попросив перерахувати його в один з українських будинків для сиріт.

"Наташина мрія"

У театрі Золоті ворота

"Наташина мрія" – вистава Стаса Жиркова, одного з найцікавіших молодих режисерів в Україні.

Двоє дівчат з іменем Наташа живуть кардинально різними долями. Дещо груба та агресивна Натаха живе у дитбудинку, а вихована та спокійна Наталя – в щасливій турботливій родині. Проте їх обох об’єднує спрага справжнього почуття. Вийшла смішна та лірична історія.

"Наташина мрія"
"Три товариші"

У Театрі ім. І. Франка

Роман, яким зачитувалося не одне покоління, знайшов втілення на сцені театру ім. Франка. Це романтична та вічна історія почуттів з Євгеном Нищуком в головній ролі. За сюжетом, троє друзів тримають невелику майстерню, де лагодять старі автомобілі. Вони – "втрачене покоління" Першої світової війни. Через невдалі автоперегони в їхньому житті з’являється загадкова Патриція, яка перевертає життя одного з героїв. В цій неквапливій розповіді відкриваються панорами усієї епохи: міжвоєнної Німеччини, настроїв тодішнього суспільства і звичайних людських цінностей.

"Три товариші"

"Яма"

У Молодому театрі

Скандальну повість "Яма" Олександра Купріна поставила молода режисерка Ксенія Швець на сцені Молодого театру. Це відверта та пронизлива історія будинку розпусти та кожної з п’яти повій зокрема.

"Яма"

Фото надані прес-службами театрів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.