До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Східна кухня і подорож до Катару: в Park Kitchen Restaurant відбудеться тиждень бранчів

З 18 до 22 лютого в Park Kitchen Restaurant триватиме тиждень бранчів Oriental Week, у межах якого гості ресторану ознайомляться з традиційними стравами східної кухні, а також отримають можливість виграти два квитки в Доху столицю Катару.

Park Kitchen Restaurant

Park Kitchen Restaurant розміщений на території готелю Hilton Kyiv, в центрі столиці. В меню ресторану пропонують страви до кольору, до вибору – від італійської пасти з морепродуктами до японських ролів і українського борщу. Відкрита кухня є особливою гордістю Park Kitchen Restaurant, а три умовні секції, на які поділений заклад, дозволяють як проводити гучні заходи, так і знаходити усамітнення.

Реклама
Park Kitchen Restaurant

З 18 до 22 лютого в ресторані триватиме Oriental Week. Протягом тижня шефи ресторану дивуватимуть гостей заходу вишуканим вибором морепродуктів, м'ясних і вегетаріанських страв. Над спеціальним меню a la carte працював запрошений шеф Талеха Кокоша з Дубая.

Шеф Талеха Кокоша

Крім того, 23 лютого відбудеться недільний бранч Oriental Branch. Окрему увагу приділять стравам традиційної східної кухні. Серед іншого в меню: повільно обсмажена баранина з шафрановим рисом, філе дорадо зі спеціями, йогуртом і ароматними травами, ліванське рагу з баклажанами, помідорами і нутом. На десерт: легендарна пахлава, яка буквально тане в роті, легкий і ніжний кокосовий десерт, куніфе з тонких арабських макаронс. У гостей бранчу також буде унікальна можливість виграти квитки на подорож у Доху.

Повільно обсмажена баранина з шафрановим рисом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.