До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічні свята в Four Seasons Hotel Moscow

Як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш. З цієї думки починалося святкове застілля в кожній родині і тривало до бою курантів. У Four Seasons Hotel Moscow вирішили продовжити задоволення і організували святкування тривалістю кілька днів в самому серці Москви.

23 грудня відбудеться Різдвяний бранч в ресторані Quadrum – мабуть, найбільш чарівний і атмосферний час в році, який хочеться провести з найближчими. Гості свята матимуть змогу продегустувати устриць від шефа Еліаса Каскілі, а діти навчаться готувати справжню італійську піцу. Крім того, в цей день можна отримати свій перший подарунок – традиційний різдвяний пиріг – панетон. Ну, а десерти від шеф-кондитера готелю Дениса Русачкова – це те, про що не треба говорити. Це потрібно пробувати.

30 грудня гості готелю зможуть насолодитися компанією близьких і проводити рік, що минає під час Новорічного бранча. У ресторані Quadrum знову буде буфетна лінія, а зоряний шеф-кухар Еліас Каскілі пригостить іспанською паельєю і приготує свіжого тунця на очах у гостей. Діти, звичайно, не будуть нудьгувати – вони стануть учасниками майстер-класу з приготування капкейків, а шеф-кондитер приготує для них окремий буфет із солодощами.

Реклама

31 грудня – час зустрічати Новий рік. Four Seasons Hotel Moscow підготував цілих три святкові програми, щоб кожен гість почувався комфортно в найяскравішу ніч року.

Новорічна вечеря Diamond в ресторані Quadrum призначена для тих, хто любить розкіш і особливий підхід не тільки у свята. Під час вечері можна буде скуштувати страви з білим і чорним трюфелем, ікрою білуги і камчатським крабом від шефа Еліаса Каскілі. Келихи наповняться шампанським Pierre Gimonnet & Fils, а розважати гостей буде жива джазова музика, танцювальна шоу-програма, виступ жонглера і DJ-сет. Діти перебуватимуть під наглядом Діда Мороза і Снігуроньки, паперове шоу не дасть їм занудьгувати.

Новий рік Emerald в Silk Lounge підійде любителям морепродуктів і ефектних розваг. Крім буфета з морепродуктами, гості зможуть вибрати страви з меню la carte. Головним напоєм вечора стане просекко, а святкові десерти від кондитерів готелю підсолодять вечір. Активності свята додадуть акробати на ходулях, джазовий танцювальний колектив і DJ-сет.

Новий рік La Boheme в барі "Московський" оцінять шанувальники танцювальних вечірок і нових знайомств. Всю ніч безперервно гратиме діджей, декорації вечірки допоможуть поринути в театральну атмосферу, а бартендери продемонструють свою майстерність напоями з нової коктейльної карти.

Після ночі танців і загадування бажань, можна встати раніше, щоб потрапити на Новорічний сніданок в ресторані Bystro. Тут будуть і російські млинці з червоною ікрою, і роли, і місо-суп. А буфет з десертами і бар "Кривава Мері" – лише мала частина того, заради чого варто встати вранці 1 січня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.