RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Мій ранок: улюблені сніданки Аліни Паш

16 травня 2020

Vogue.ua попросив своїх героїнь поділитися рецептами улюблених сніданків. Продовжує мініпроєкт Аліна Паш з трьома улюбленими рецептами.

Млинці із солодким сиром та карамелізованими яблуками

Інгредієнти

Млинці:

Молоко тепле — 200 мл

Мінеральна вода — 150 г

Яйце — 1

Олія — 2 столові ложки

Борошно — 100 г

Цукор — 1 столова ложка

Розпушувач тіста — 0,5 чайної ложки

Сирна начинка:

Сир (м’який) — 200 г

Цукор — 0,50 г

Яйце — 1

Ванільний цукор — 1 п.

Карамелізовані яблука:

Яблуко — 1 (порізане часточками)

Цукор — 1 столова ложка

Олія — 0,5 чайної ложки

Кориця — 1 чайна ложка

Цей сніданок — моя дитяча й сьогоднішня балуванка. Обожнюю млинці із сиром!

Приготування

Молоко, мінеральну воду, яйце, олію, борошно, цукор, розпушувач тіста змішати разом до однорідної консистенції без грудочок. Смажити без олії на сухій пательні.

Начинку змішати разом й загорнути в млинці, після чого повторно підсмажити на пательні до хрусткої скоринки.

Яблука смажити на легкому вогні й прикрасити ними страву.

Смакує зі сметаною.

Класика ранку Аліни Паш у Києві

Ця класика завжди смакує вранці. Обожнюю хліб із ніштяками горіхів і фруктів.

Інгредієнти

2 яйця

2 скибочки цільнозернового хліба з курагою, чорносливом і горіхами

½ авокадо

Шпинат

Листя салату

Помідор

Огірок

Перець

Сіль

Приготування

Хліб підсмажити в тостері або духовці. Яйця смажити з мінімумом олії разом зі шпинатом. Додати багато всього свіжого й зеленого on top. Delicious!

Гомбовці

Гомбовці дещо подібні до лінивих вареників. Коли бабуся їх готувала перед школою, я знала, що точно матиму гарний день.

Інгредієнти

250 г сиру

1 яйце

1 столова ложка цукру 

0,5 пакета ванільного цукру

50—70 г манної крупи (залежно від консистенції сиру)

Сіль на смак

Приготування

Сир, яйце, цукор, ванільний цукор, манну крупу, сіль перемішати й зробити мокрими руками кульки, розміром з волоський горішок. Закинути в окріп, перед цим підсоливши воду. Варити 6—7 хвилин.  Смакує із маслом, сметаною, корицею, какао.

рецепт ·

Ще в розділі Ресторани

Популярне