До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де повечеряти і випити коктейлів у Монако?

Територія королівства Монако, розташованого поблизу Блакитного берегу, трохи менша за, скажімо, київський Експоцентр України. Причин популярності цієї маленької країни декілька: розкішне місце розташування, безсмертна харизма Грейс Келлі, гарантія банкіської таємниці і низькі податки. Не дивує в Монако і така кількість барів та добрих ресторанів. Який з них обрати?

LE VISTAMAR

Ресторан при Hôtel Hermitage Monte-Carlo спеціалізується на стравах з риби і морепродуктів. "Диригує" кухнею тут шеф-кухар Бенуа Вітц, який має зірку Мішлен. Лаконічний дизайн ресторану розробив Пьєр-Ів Рошон. А з тераси відкривається краєвид на порт Монако.

Реклама
Le Vistamar @kevin_viale
CRYSTAL TERRASSE

По сусідству з Le Vistamar в готелі Hermitage працює бар Crystal Terrasse. Тут можна насолодитися найкращим маркованим вином або лікером до і після вечері, а також викурити сигару під шум хвиль Середземного моря.

Crystal Terrasse @hotelhermitagemc
ELSA

Ресторан Elsa в готелі Monte-Carlo Beach пропонує відвідувачам вишуканість французької й монегатської кухні. Шеф-кухар Паоло Сарі, нагороджений зіркою Мішлен, готує чимало страв з тутешніх, сезонних і органічних продуктів. Ресторан має сертифікат Ecocert, а це означає, що всі страви в меню готують на основі еко-продуктів. Бонус для естетів – це білосніжна тераса, яка особливо яскраво виглядає на тлі морської блакиті.

Elsa @montecarlobeach
LE LOUIS XV – ALAIN DUCASSE

Ресторан знаменитого шеф-кухаря Алена Дюкасса Le Louis XV при готелі Hôtel de Paris відзначений одразу трьома зірками Мішлен. Більшість продуктів привозять у ресторан з місцевих ферм. Зокрема, щойно спійману рибу, фрукти й овочі. Родзинкою інтер’єру є прихована величезною дзеркальною фігурною стіною стійка для офіціантів, що стоїть просто посеред залу. Ця незвична деталь робить простір більш затишним і мальовничим.

Le Louis XV – Alain Ducasse @levoguiste
JIMMY’Z SPORTING MONTE-CARLO

Популярному нічному клубу Jimmy’z, розташованому в серці комплексу Sporting Monte-Carlo, вже більше 30 років. Він не втрачає своїх позицій і продовжує бути однієї з найяскравіших точок нічного життя не тільки Монако, але й усього Блакитного узбережжя. Тут виступали Bob Sinclar, Axwell, Martin Solveig, David Morales, Boy George.

Jimmy’z @jimmyzmc
JOËL ROBUCHON RESTAURANT

Ресторан одного з найвідоміших кулінарів світу – Жоеля Робюшона – в готелі Hôtel Métropole Monte-Carlo пропонує найкращі страви середземноморської кухні. Особливість закладу – відкрита кухня "теппаньякі" за принципом японських ресторанів, де страви готуються на очах у гостей.

Joël Robuchon Restaurant
LE LOUNGE DOM PÉRIGNON

Лаунж-бар "Дім Периньон" в готелі Monte-Carlo Beach розташований біля моря і під сосновим покровом водночас. Страви з органічних продуктів, які готує Паоло Сарі, найкраще пасують до Dom Pérignon P2 2000 року, який тут, до слова, подають.

Le Lounge Dom Pérignon @danymeiz

Читайте також:

Блиц-гид по озеру Комо с Анастасией Масюткиной

Оранжевое вино – хит сезона

Увидеть Барселону: лучшие в городе бары на крыше

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.