До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The Bar Book: нова барна книга в 11 Mirrors Rooftop Restaurant and Bar

В 11 Mirrors Rooftop Restaurant and Bar випустили нову барну книгу The Bar Book, у якій не просто зібрані доступні в барі коктейлі, а й розкрито історію їхнього створення. Книгу презентовано 28 лютого.

Книга The Bar Book натхнена розвитком культури міксології й новими сучасними поглядами на барну культуру. Творці книги, бренд- і артменеджер 11 Mirrors Пилип Сухенко і бар-менджер Сергій Алексєєв зазначають, що The Bar Book не просто меню коктейлів, а можливість поглянути на барний світ з іншого боку, заглибитися в усвідомлення смаків і нових особистостей.

Реклама

Пилип Сухенко вважає, що кожен бармен є амбасадором свого бару, що дає йому змогу бути своєрідним дороговказом щодо традицій свого міста. Так, одна із цілей книги — ознайомити гостей ресторану з Києвом, у чому допомогли відомі жителі столиці, ставши обличчям авторських дизайн-коктейлів. "Нові коктейлі стали відбиттям своїх натхненників — від кольору й посуду до смаку й подавання. Всі герої мають унікальні риси характеру, тому й коктейлі не подібні між собою", — розповідає бар-менеджер Сергій Алексєєв.

Крім нових дизайн-коктейлів у книзі The Bar Book представлені й історичні відомості розвитку барної культури в 11 Mirrors Rooftop Restaurant and Bar. У гостей є можливість ознайомитися як з коктейлями барної класики, так і спробувати найкращі позиції з книги.

Серед героїв книги: Серж Смолін, Вадим Келлер, Влад Фісун, Юлія Бевзенко, Марта Сирко, Нік Клак, Євген Кудрявченко, Влад Ноздрачьов, Кевін Патнод.

www.11mirrors-restaurant.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.