До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar оновили меню — що замовити

У столичному ресторані 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar на даху однойменного готелю оновили меню. Розповідаємо, що можна замовити на сніданок, обід і вечерю.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar розташований в історичній частині Києва, де незмінно люблять гуляти гості і жителі міста. Відвідати ресторан слід з двох причин: через приголомшливий панорамний вид і розмаїте меню. Шеф-кухар ресторану Павло Ярмоленко, удостоєний премії Kyiv Food Travel Awards 2021 у номінації "Найбільш гостинний шеф-кухар", створив нове меню, призначене для втамування апетиту і цікавості.

Реклама
Павло Ярмоленко

В оновленому меню шеф-кухар ресторану вміло об'єднав авторські інтерпретації паназіатської сучасної кухні і знакові українські страви. Також у меню представлені популярні серед гурманів закуски, серед яких севіче, боули і карпаччо.

На сніданок у ресторані пропонують салати і брускетти, смузі, страви з яєць, каші і різноманітну випічку. Київські сирники з ягодами і мигдальними пластівцями данина поваги українським традиціям, яку не можна не помітити і не спробувати.

Обід в 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar можна провести за діловою зустріччю, куштуючи легкий салат з морепродуктів або з м'ясом краба, цезар з перепілкою або салат з козячим сиром і пітахайї. В меню основних страв представлені стейки з найкращих сортів м'яса, рибні страви на основі чилійського сібаса, тунця або норвезького лосося дикого вилову.

Позиції перших страв зайняли гостроватий том-ям, освіжаючий гаспачо і традиційний український борщ, який у ресторані готують з ніжного каре телятини.

Особливого ​​місця, крім згаданих сирників, удостоїлися вареники з білими грибами і мусом з лисичок. На десерт авторське прочитання "Київського торта" шеф-кухарем ресторану Павлом Ярмоленком.

Так, нові позиції в меню ресторану можна спробувати в рамках вивчення міста або навіть просто замовляючи сніданок у номер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.