До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ultima Courchevel Belvédère серед засніжених вершин — новий розкішний курорт у Куршевелі

У Куршевелі відкривається курорт Ultima Courchevel Belvédère . Розповідаємо, якими будуть ідеальні зимові канікули в горах, починаючи з 17 грудня.

Курорт Ultima Courchevel Belvédère

Ultima Courchevel Belvédère — це новий курорт від Ultima Collection, розкішні готелі, шале та приватні вілли якого розташовуються в найкращих місцинах Європи. Напередодні зимових свят новий курорт у Куршевелі, що межує з престижним районом 1850 і лісом Ла-Розьєр, стане точкою тяжіння тих, хто любить першокласний відпочинок, гірськолижні спуски та камерне дозвілля.

Реклама
Інноваційна концепція курорту пропонує гостям 13 приватних шале. Залежно від типу — Grand, Prestige і Signature — у чотирьох-п’яти спальнях шале можуть розташуватися до десяти осіб. Завдяки індивідуальному підходу в розпорядженні гостей є батлери, приватні водії та кухарі. Можна вибрати персональний тип обслуговування й харчування, оточити себе турботою і затишком.
<b>Куршевель шале 17.12</b>

Активний відпочинок на засніжених схилах з можливістю ski in/ski out безпосередньо з порога шале, велика бібліотека, заняття в спортзалі на тренажерах нового покоління, вечеря у вишуканому ресторані й коктейль у барі — тут кожен знайде, як відпочити й розважитися.

Формат курорту дає змогу приватно відпочивати у власному шале, охоче приймаючи турботу персоналу, який ніби на крок попереду — завжди знає, що вам знадобиться за хвилину й ненав’язливо запропонує потрібне. У спа тут пропонують професійний догляд з використанням косметики Swiss Perfection, відомої першими у світі формулами на клітинах рослин, що сприяють омолодженню. У серці гір можна спробувати унікальні процедури, які майстри спа-центру індивідуально підбирають для кожного гостя. Водночас криті й відкриті басейни з кришталево чистою водою, джакузі, хамами, генератори снігу, фітнес-зали й косметичні послуги ніби створені для того, щоб канікули ніколи не закінчувалися.

<b>Куршевель спа 17.12</b>

Зимова казка навколо неодмінно надихне повірити в диво, адже ви у Франції, в оточенні гір і свіжого альпійського повітря. Здається, саме час загадати бажання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.