Свято наближається: 5 закладів Києва, куди вже треба бігти за різдвяною випічкою
Штолени, панетоне, пряники та булочки з маком! Про найсмачніші різдвяні ласощі столичні заклади заговорили ще наприкінці листопада, тож зараз саме час запланувати, яка святкова випічка поїде близьким у подарунок, а яка буде на вашому столі у Святвечір. Далі – 5 закладів Києва, де варто встигнути замовити різдвяну випічку.

Панетоне Marigold
У ресторані Marigold цього грудня готують панетоне та пандоро. Оскільки панетоне готується на примхливій заквасці Левіто Мадре, замовлення приймають вже – щоб все було вчасно, смачно та гарно. Лишається лише закохатися у мʼяку текстуру на фото і замовити цей шедевр на подарунок.
Крачуни Bakehouse
Традиційний різдвяний хліб на молоці, вершковому маслі та пшеничному борошні пропонують цього святкового сезону у Bakehouse. За традицією крачун є оберегом, з якого починається накривання столу. Тому сміливо беріть його з собою в гості або робіть його зіркою різдвяного столу вдома.
Різдвяні торти Honey
Коли хочеться яскравого смаку та настрою, варто йти у Honey. Більш сучасних тортів, професійно декорованих тематичними зимово-різдвяними малюнками годі й шукати. Єдине, що їх може бути шкода їсти... Але ми у вас віримо!
Традиційні українські панянки Привіт х Milk Bar х Музей Івана Гончара
Ця гарна колаборація – привід провести час у родинному колі, з друзями або дітьми за творчим заняттям. І трохи більше дізнатися про українські традиції. Панянки – традиційна українська різдвяна випічка. За замальовками з Музею Івана Гончара створили репліки панянок з тіста. І все, що залишається вам – придбати набір, приготувати панянок і розмалювати їх глазурʼю. Ідеальний план на один з грудневих вечорів.
Різдвяна колекція зі штоленом Завертайло
Набір пряників, фірмовий мак з рулетом, звісно, штолен, та багато інших улюблених українцями смаколиків стали частиною Різдвяної колекції від Завертайло. Коли не знаєте, що подарувати людині, у якої все є, можливо, такого набору вона, швидше за все, точно не має.