До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 причин жити за містом: плануємо переїзд разом з Riviera Village

Шалений темп сучасного світу й повсюдна можливість працювати не виходячи з дому дедалі частіше надихають нас втекти з міста. І якщо раніше всі прагнули підкорювати мегаполіси, то нині нам до вподоби будувати кар’єру сидячи на затишній веранді в заміському будинку. На щастя, сучасні котеджові містечка створені ніби для цього — на прикладі Riviera Village під Києвом розповідаємо, чому нам щораз частіше хочеться переїхати за місто.

Природа

Якщо й переїжджати за місто, то туди, де вас оточує щонайменше 150 гектарів лісу, а з вікна спальні відкривається краєвид на Дніпро. Відмова від зайвих огорож на території селища — один з головних принципів засновників Riviera Village. Кожен житель може насолоджуватися незайманою природою в будь-якому місці котеджового містечка й дихати свіжим повітрям.

Реклама
Будинки

Сучасні заміські селища будуються так, щоб його жителі почувалися безпечно, завжди мали змогу всамітнитися й водночас були частиною ком’юніті. Riviera Village складається із семи районів, які вирізняються архітектурними стилями, від ультрасучасного мінімалізму до одноповерхових шале. Містечко розраховане приблизно на 300 будинків, половина з яких уже зведені. Величезна територія селища дає змогу споруджувати будинки на достатній відстані один від одного, щоб усім було комфортно відвикати від міської метушні.

Інфраструктура

Концепція котеджового містечка прекрасна тим, що в одному місці є все потрібне для життя. Для резидентів Riviera Village облаштовано початкову школу й дитячий садок, ресторан з терасою біля води, клуб літнього відпочинку з басейнами, кілька пляжів, тенісні корти, волейбольні майданчики, станцію із SAP-бордами й каное і навіть причал, де можна залишити свою яхту. Автори проєкту також збираються відкрити клубний будинок зі SPA, салоном краси, тренажерним і йога-залом, критим басейном, крамницями й кабінетом лікаря, спортивну локацію з футбольним полем і зоною для тренувань.

Дозвілля

Коли розвинена інфраструктура доповнюється приємними розвагами, затишне селище не хочеться покидати. Каякінг, яхтинг, заняття спортом з інструкторами, шахові турніри й вітрильна школа для дітей — це тільки невелика частина того, як проводять час жителі Riviera Village. Також можна завітати до місцевого ресторану, де шеф-кухар приготує ваші улюблені страви, або повеселитися із сусідами на одному із заходів, що їх організовує місцева івент-агенція. А наявність консьєрж-сервісу в подібному селищі — унікальна можливість втілити будь-яке бажання й ідею в життя.

Ком’юніті

Для комфортного проживання в компактному котеджовому містечку важливо мати спільні погляди й цінності зі своїми сусідами. Одні з головних цінностей в Riviera Village — це сім’я й діти. Дуже важливо переїжджати в таке місце, де ви будете в оточенні рідних душею людей, які будуть хорошими сусідами та зможуть стати друзями.

Діти

Оскільки діти — головна цінність Riviera Village, то все, що відбувається на території містечка, так чи інакше пов’язане з гарантуванням щасливої й безпечної атмосфери. Незаймана природа, навчальний заклад, що відповідає міжнародним стандартам, а також дозвілля, спрямоване на розвиток дитини, — все це дає змогу забезпечити малюкам дитинство, спогади про яке завжди грітимуть серце.

Тиша

Зарядитися енергією лісу, розслабитися після важкого робочого дня на одному з безлічі прогулянкових маршрутів або відшукати натхнення у водному плесі Дніпра. Життя за містом приваблює саме можливістю возз’єднатися з тишею, власними думками та мріями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.