До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий рік на пляжі: 7 найкращих напрямків

Якщо зустріти Новий Рік хочеться з обпеченими піском стопами і свіжою засмагою, то шлях один – в теплі краї. А маршрутів – мільйон! Vogue UA розповідає, де саме з грудня по січень тепло, сонячно і цікаво.

Таїланд

Переліт: 10-12 годин
Найкращий час для відвідування: з листопала по березень
Ідеальні пейзажі таїландських островів можуть змусити розтанути не одне скрижаніле в українському грудні серце. Блакитна водяна безодня, біла пудра піску і щедре сонце, що змушує знімати з себе майже все. Десятки тайських островів пропонують відпочинок на будь-який смак: від супер-спа Самуї і безкраїх пляжів Ко Ліпі до лаунджеподібних куточків Ко Ланта.

Реклама
Ко Ланта @lonejungle
Мальдіви

Переліт: від 10 годин
Найкращий час для відвідування: з грудня по квітень
Якщо бути відвертим, то навіть сезон дощів на Мальдівах, пік якого припадає на червень і липень, має свою чарівність. Тому поганого часу для Мальдів не існує. Як і поганого місця: крихітні острови з готелями на будь-який смак і гаманець схожі на заповідні перлини посеред океану. Ідеально для романтичного або сімейного відпочинку. Навіть ті, хто думає, що на Мальдівах буде нудно, зазвичай закохуються в ці сонячні острови назавжди.

Мальдивы @islandfeelsmv
В'єтнам

Переліт: близько 10 годин
Найкращий час для відвідування: з листопада по лютий
В'єтнам може порапити у список незабутніх у хорошому сенсі країн. У найбільшому місті – Хошиміні – є на що подивитися: від старих споруд в традиційному стилі до сучасних оригінальних будівель. А в'єтнамська вулична їжа – це те, за чим деякі туристи їдуть в країну. Узбережжя В'єтнаму – надзвичайно красиве і недоторкане. Незважаючи на те, що у В'єтнамі величезна кількість недорогих готелів, знайти розкішні умови легко.

Вьетнам @shinnen79
Канарські острови

Переліт: близько 6-7 годин
Найкращий час для відвідування: цілий рік
На Канарських островах – вічне літо. Температура в середньому близько 20-ти градусів цілий рік. Крім всесвітньо популярних напрямків – Гран-Канарія, Тенерифе, Фуертевентура, Лансароте – є невеликі острови, які менш відвідувані і, відповідно, менш "зіпсовані": це Ла-Пальма, Ієрро і Гомера. Вони поки не так популярні, тому менш досліджені і більш цікаві.

Иерро @lafronteraturismo
Дубай

Переліт: від 5 годин
Найкращий час для відвідування: з листопада по березень

За гарячим сонцем, яке світить весь рік, бездоганними пляжами і хорошим сервісом потрібно їхати в Дубай. У "натертому до блиску" місті можна знайти не тільки дорогі готелі та ресторани. Тут є цілий дизайнерський район Dubai Design District або D3, повністю присвячений світу моди і дизайну з бутиками, галереями, студіями і торговими центрами.

Дубай @joannacooperx
Камбоджа

Переліт: від 12 годин
Найкращий час для відвідування: з листопада по квітень
Якщо хочеться побачити Південно-Східну Азію в усій її дивовижній красі, то варто поїхати в незвідану Камбоджу, "затиснуту" між Таїландом і В'єтнамом. Тут можна помилуватися гігантським індуїстським храмом Анкор, спорудженим в 12 столітті. А також, прогулятися по місцевих селах, де добре збереглася автентичність. Столиця Пномпень здивує колоритністю сучасних та історичних будівель-сусідів. Ну і, звичайно ж, пляжі – в Камбоджі вони по-невинному прекрасні.

Камбоджа @vaidabosaite
Керала, Індія

Переліт: від10 годин
Найкращий час для відвідування: з листопада по березень
Спокійний, прохолодний і зелений штат на південному заході країни Керала – трохи не відповідає традиційним уявленням про Індію. Звивисті подорожі через тихі заводі цієї південної "держави" – прекрасний спосіб ближче роздивитися субконтинент. Старе місто Форт Кочин, побудоване португальцями в 16 столітті, дружелюбно зустріне розслабленою атмосферою. Безкраї пляжі, хоч і далекі від позначки "5 зірок", зачаровують з першого погляду.

Форт Кочин @3rw1n_sch1

Читайте також:

П'ять незвичайних місць, щоб покататися на лижах

7 кращих напрямків для подорожі в грудні

Азиатский привет: что успеть за неделю в Таиланде

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.