До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ять незвичайних місць, щоб покататися на лижах

Індія, Ліван або ж вершина Етни – ці п'ять курортів змусять подивитися на зимову відпустку по-новому.​

Антарктика

В Антарктиці, вкритій порошкоподібним снігом і всіяній льодовиковими вершинами, є усе необхідне для лижного спорту, щоб конкурувати з кращими курортами світу.

Реклама

Де зупинитися: Whichaway Camp

Перший у своєму роді антарктичний розкішний табір знаходиться в серці Землі Королеви Мод. Відвідувачі сходяться, щоб досліджувати землю льоду через сезонні заходи, від катання на лижах і пара-скі до льодових походів і заповнених пінгвінами полярних сафарі. А ідеальним місцем для зимового вечора стане один з шести куполів, спроектованих Райаном Ешвортом, в якому можна знайти все, чого душа забажає – наприклад, м'які дивани і ліжка, каміни і книжкові полиці.

<b>Whichaway Camp</b>

Грузія

Гудаурі є одним і з найвідоміших курортів на Кавказі. Навіть його регулярні хуртовини не лякають відпочивальників. Як тільки небо тішить блакиттю, пронизуючи кілометри трас, всі поспішають насолодитися приголомшливим виглядом на нескінченний Шовковий шлях.

Де зупинитися: Rooms Hotel Kazbegi

Готель дизайну Нати Джанберідзе і Кеті Толорая Rooms Hotel Kazbegi розташований в самому серці Тбілісі. Розташовуючись в старій радянській будівлі, інтер'єр балансує десь між горищем Нью-Йорка з оголеним деревом, сталлю і цеглою, і типовим євразійським будинком з його традиційною оббивкою, безліччю східних килимів і низькими столами. Стильна зупинка біля підніжжя трас.

<b>Rooms Hotel Kazbegi</b>

Етна

Відома своїми вражаючими виверженнями, Етни має несподіваний бік – той, на якому можна кататися на лижах. Цей унікальний досвід подарує можливість промчати з висоти 3300 м по засніжених схилах вулкану між морем, небом і вогнем.

Где остановиться: Corsaro

Прилегающий к Этне, четырехзвездочный отель Corsaro является практически единственным в этом районе. После большого редизайна в 1990-х годах после разрушительного извержения 1983 года его сделали более утонченным и комфортабельным с горсткой комнат с видом на вулкан.

<b>Corsaro</b>

Індія

Гульмарг – це місце must visit в зимовий сезон. Спокушені кілометрами трас висотою понад 3950 м, а також великою кількістю снігу, лижники штурмують цей курорт усе активніше. Більше того, з 2013 року тут пропонується відвідувачам спробувати свої сили на вертолітних лижах над Гімалаями.

Де зупинитися: The Khyber Himalayan Resort & Spa

Натхненний традиційною архітектурою Кашміру, The Khyber Himalayan Resort & Spa є одним з кращих готелів в Гульмарзі. Зі скромним дерев'яним дизайном, кожна з його спалень прикрашена індійськими тканинами і дивиться на гору Бенкет-Панджал.

<b>The Khyber Himalayan Resort & Spa</b>

Ліван

Фарая вважається одним з кращих місць на Близькому Сході для лижного спорту. У годині їзди від Бейрута, це улюблене місце ліванців, зі схилами довжиною в кілометри, плюшевими готелями і безліччю розваг на свіжому повітрі.

Де зупинитися: InterContinental Mzaar Mountain Resort & Spa

Перший п'ятизірковий готель на гірськолижному курорті на Близькому Сході, курорт InterContinental Mzaar Mountain Resort & Spa, зібрав у своєму комплексі краще з кращого. Просторі номери з неймовірним виглядом, ліванський ресторан, spa-центр з вибором процедур від ароматерапії та шіацу до аюрведичних масажів. Ідеальне місце для відпочинку і відновлення після напруженого дня на схилах.

<b>InterContinental Mzaar Mountain Resort & Spa</b>

По материалам: vogue.fr

Читайте також:

Іду на Шпіцберген: Ксенія Каргіна про подорож на край землі

7 кращих напрямків для подорожі в грудні

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.