До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найкращих напрямків для подорожі в червні

Апероль на сонячних терасах, солодкий запах липи в повітрі і теплі-теплі, як обійми, вечори. Якщо вже виїжджати кудись з України в червні, то в найкрутіші в цю пору року місця.

Копенгаген, Данія

Як для міста такого скромного розміру, Копенгаген прекрасний. Влітку данці мчать по вулицях на яскравих велосипедах, неспішно потягують пиво на терасах або насолоджуються кавою біля прохолодного моря. Їжа тут – це національний вид дозвілля. Тому смачно скрізь. Для тих, хто в Копенгагені вже не вперше, для одноденної екскурсії ідеальним буде містечко Мальме – третє за величиною в Швеції, воно збудоване на відстані 20-хвилинної переправи через протоку Ересунн.

Реклама
Копенгаген, Данія @iainleg97
Корсика, Франція

Уявіть собі середземноморський острів, просочений літнім сонцем Італії, але без натовпу галасливих туристів ... Власне, це і є Корсика в червні: розкішні яхти Порто-Веккьо, модні бутіки на півдні, дизайнерські вілли, ізольовані бухти та виняткова тиша на півночі. Перший місяць літа – це унікальна можливість застати Корсику ще не розжарену сонцем і не заповненою мандрівниками.

Корсика, Франція @joningallphoto
Архіпелаги Швеції

Літо в Швеції – запаморочливий час, коли місцеві жителі прагнуть зловити кожен промінь щедрого сезонного сонця. Дні літнього сонцестояння в кінці червня є тут справжнім святом: галасливі вечірки з маринованим оселедцем, шнапсом і танцями не вщухають до ранку. Це також час, коли архіпелаги країни – в найбільш ідилічному для їх огляду стані. Крім Стокгольма і Гетеборга, варто також подивитися на зелені острови східного узбережжя Остергетланд, а також білі пляжі і вітряні млини південного острова Еланд.

Еланд, Швеція @alzter
Единбург, Шотландія

Серпневий найбільший в світі фестиваль мистецтв – Фріндж в Единбурзі – чудова подія. Але його зворотній бік: захмарні ціни і відсутність місця в готелях, пабах і ресторанах. Тому приїхати сюди в червні, коли шотландське літо в самому розпалі і температура навіть може досягти 20°C – прекрасна ідея. У перший літній місяць тут триває фестиваль мистецтв в портовому містечку Літі і Единбурзький міжнародний кінофестиваль.

Единбург, Шотландія @obieleh
Сан-Себастьян, Іспанія

Літо в Сан-Себастьяні: чи є що-небудь більш привабливе? Один з найпопулярніших міських пляжів Європи, Плайя-де-ла-Конча, переповнений серферами і охочими загоріти. Бари виходять на бруковані вулички, де жителі та гості дзвенять келихами з місцевим білим ігристим вином Txakoli, яке чудово поєднується з пінчос – авангардними тапас цього регіону. Тут можна покуштувати ікру морського їжака на крутоні або вухо поросяти в грибному соусі. До речі, марафон по пінчос-барах – це якраз те, що потрібно зробити в Сан-Себастьяні, відомому для всіх гурманів світу місці.

Сан-Себастьян, Іспанія @magdasmeds
Варшава, Польща

Середньовічна, чаруюча і така близька, Варшава завжди приваблювала відвідувачів своєю архітектурою, ідеальною для Різдвяної листівки. Сьогодні тут можна знайти безліч художніх галерей, атмосферних барів і ресторанів-пивоварень. Тобто, розвага в місті з багатою історією знайдеться на будь-який смак. Розкішна погода, яка тут в червні – ідеальна для тривалих прогулянок по мощених вуличках.

Варшава, Польща @piekno_miejsce_wydarzen
Лондон, Англія

Лондон прекрасний у будь-яку пору року, але в червні столиця особливо чарівна після затяжної зими. Лондонці масово гуляють по вулицях, сидять на літніх терасах або в пивних під відкритим небом, щоб не пропустити довгі світлі теплі вечори. Навіть в прохолодні сонячні дні парки переповнені просто-одягненими британцями, які ловлять сонячні промені. Туристи гуляють вулицями, пробують популярний стріт-фуд, п'ють каву, їдять морозиво або, врешті-решт, насолоджуються пообіднім чаєм.

Лондон, Англія @rimpilaofficial

За матеріалами cntraveller.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.