До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкрасивіших замків за межами Парижа

Версальський палац, замок Фонтенбло і символ французького Ренесансу – замок Шамбор. Приклади культурної спадщини Франції розміщені по всій території країни. Так, замок Верхній Кенінсбург збудований на кордоні з Німеччиною. Розміщений на висоті понад 750 метрів, він є прикладом середньовічної архітектури Франції, а також визнаний символом німецького Ельзасу. Об'єкт світової спадщини ЮНЕСКО, замок у Каркасоне, півстоліття проходив реставраційні роботи (з 1853 до 1911 року), щоб забезпечити туристам як красивий фасад, так і безпечне блукання коридорами. За шикарними інтер'єрами, насиченими розкішними меблями і богемною атмосферою мандрівники прямують до замку Шеверні, а в гонитві за багатою історією і галочкою в списку обов'язкових місць до відвідування неможливо оминути Версаль.

Нижче галерея з найкрасивішими замками за межами Парижа, на які достатньо лише поглянути, аби відчути дух культури і історії часу, коли їхніми коридорами ходили королі і королеви.

Реклама

<b>замки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.