До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все буде джаз: чому слід піти на концерт Pokaz Trio

5 жовтня новий альбом KINTSUGI в Києві представить джазовий гурт Pokaz Trio.

Pokaz Trio – джазовий гурт з Одеси, який 2016 року створив піаніст і композитор Андрій Показ. До нього також входять барабанщик Яків Тарунцов і басист Євгеній Мірмір. У своїй музиці Pokaz Trio виходять за межі джазу, поєднують класику, етнічну та електронну музику. Дебютний альбом Kintsugi музиканти випустили на норвезькому лейблі Losen Records, а зовсім недавно видали вініл спільно з новим українським лейблом Longplay Community.

Реклама

На концерті в Києві одесити виконають треки з альбому Kintsugi, а також нову музику. У портфоліо гурту – участь у Koktebel Jazz Festival, Odessa Jazz Fest, Klaipeda Jazz Festival, гастролі у Франції, Італії та Литві, а в червні Pokaz Trio дебютував на Leopolis Jazz Festival у Львові. В Україні у гурту немає аналогів: пов'язано це частково з тим, як він поєднує класику і новий джаз. Лідер гурту Андрій Показ, один з провідних молодих класичних піаністів, випускник легендарної музичної школи імені Столярського, зізнається, що захоплення джазом стало для нього експериментом.

"Моя авторська музика – це своєрідна інтерпретація мого досвіду спілкування з академічною музикою і європейським джазом", – розповідає Андрій. – Я прихильник німецького лейблу ECM, який вже став прозивним ім'ям у світовій музиці і під цією абревіатурою розуміють цілий музичний напрям (на стику джазу, ембієнту і академічної музики – прим.авт.). Завжди наголошую на колективі Esbjorn Svensson Trio, їхня музика справді вплинула на мою творчість".

Pokaz Trio

Концерт відбудеться 5 жовтня в Caribbean club.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.