До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 хітів Лани Дель Рей для осінньої меланхолії

Співачка Лана Дель Рей, яка в останній день літа випустила п'ятий студійний альбом Norman Fucking Rockwell, – майстер меланхолії. Vogue.ua вибрав десять найкращих пісень Лани, що можуть стати саундтреками цієї осені.

Summertime Sadness

Пісня з другого студійного альбому співачки під назвою Born to Die, випущена 22 червня 2012 року. Сингл увійшов до топ-10 хіт-парадів Австрії, Німеччини, Греції, Люксембургу та Швейцарії. Хоч дослівний переклад назви пісні "Літній смуток", вона чудова для вересня: коли розумієш, що вже настала осінь, але в душі все ще думки про літо.

Реклама
Young and Beautiful

Одна з найвідоміших пісень Лани, що входить до альбому саундтреків стрічки "Великий Гетсбі". Після виходу фільму тиждень займала 1-е місце в чарті iTunes. Як і попередній хіт, пісню можна віднести до циклу літніх пісень, однак тим вона і хороша для вересня – легко продовжує літній настрій.

Serial Killer

Невидана пісня співачки, записана як один з перших треків до другого студійного альбому Born to Die (2012), що не увійшов до цього списку. З одного боку пісня наповнена драмою і смутком, проте в той же час містикою, історією немов з детективного фільму. Таке відчуття, що Serial Killer – саундтрек до "Керрі" або "Щасливого дня смерті".

Cola

Ця пісня Лани є менше відомою, ніж попередні, але безумовно заслуговує на увагу. Вона записана для мініальбому Paradise і входить до перевидання другого студійного альбому Born to Die. Текст пісні викликав багато суперечок у медіа, співачку звинувачували в аморальності. Цікаво, що на створення композиції вплинув бойфренд Лани (до літа 2014 року) Баррі Джейм О'Ніл, який захоплювався патріотичністю і духом американок. Для осінньої меланхолії згодиться.

National Anthem

Cингл увійшов до другого студійного альбому Born to Die. В основі кліпу – історія вбивства американського президента Джона Кеннеді.

West Coast

Трек з третього студійного альбому Ultraviolence. West Coast – це меланхолія про історію кохання в чистому вигляді. Головна героїня – жінка, що розривається між почуттями і амбіціями. Сама Лана Дель Рей каже, що це також ода Західному узбережжю США.

Born to Die

Пісня поєднує безліч стилів: альтернативний поп, бароковий поп, інді-поп, садкор і тріп-хоп. Дуже лірична і сумна історія про безнадійне кохання.

Black Beauty

Пісня Black Beauty увійшла до третього студійного альбому Ultraviolence 2014 року. В основу покладена історія про кохання до чоловіка, який не може гідно оцінити красу життя, і те, який біль ці почуття завдають героїні.

Dark Paradise

Сингл також належить до альбому 2012 року Born to Die. Видання Billboard прокоментувало лірику пісні: "Лана Дель Рей знову заявляє про вічне кохання до неї поганого хлопчика-коханця" та додало, що мелодія пісні "схожа на спогади в піснях Мадонни, випущених у 80-х". Як і попередні, пісня Dark Paradise створена для меланхолійних осінніх вечорів.

Blue Jeans

Сингл з уже відомого другого студійного альбому, випущеного 8 квітня 2012 року. Ідеальний, аби зануритися у мінорний настрій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.