До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ONUKA і DakhaBrakha випустили спільний трек

18 червня ONUKA випускає KOLIR — третій повноформатний альбом, до якого ввійшли 10 треків. ONUKA називає майбутній реліз "альбомом-відкриттям", "альбомом-прецедентом": у ньому багато того, що гурт зробив уперше.

Обложка UYAVYОбкладинка UYAVY

Зокрема, вперше за восьмирічну історію ONUKA представляє дует: композицію UYAVY створено спільно з DakhaBrakha. Колаборація двох головних етногуртів України — велика подія і приємність для шанувальників.

Реклама

"Чесно кажучи, я не дуже люблю дуети як такі. Мені подобається, коли артист працює у своєму ключі, а в дуеті часто хтось втрачає ідентичність. Але наш трек з DakhaBrakha мені дуже подобається. Марко співає про буденності життя, дівчата — про нещасне кохання, а мій меседж — про світ, у якому немає бід. Усе йде колом, і хоч які є проблеми, все одно завтра настане новий день", — розповідає Ната Жижченко, фронтвумен ONUKA.

UYAVY — динамічний, сповнений дикої енергії трек, у якому поєдналися самобутній колорит DakhaBrakha і майже танцювальне звучання ONUKA.

"Ми рідко випускаємо колаборації з іншими артистами. Ната з Євгеном давно запропонували нам зробити щось разом, але в нас постійно не збігалися графіки. Ми втішені, що нарешті вдалося спільно попрацювати над треком, який сприяє популяризації та актуалізації української пісні, — коментує дует Ніна Гаренецька, вокалістка DakhaBrakha. — Для треку характерне електронне звучання ONUKA, також в UYAVY звучить відома сопілка, на якій Ната грає бездоганно! Євген Філатов — чарівник звуків, тому він старанно попрацював з ними і над цілісним звучанням треку. Ми ж доєдналися вокально й заспівали в кілька голосів веснянку „Ходить сорока", всілякі вокалізи, вигуки й прислів’я. Радіємо, що в такий непростий для людства період у нас був час для спільної творчості".

Обкладинка альбому KOLIR

UYAVY вже доступний для прослуховування на всіх музичних майданчиках. Разом з релізом треку ONUKA відкрила передзамовлення на новий альбом.

Нагадаємо, наприкінці 2020 року ONUKA випустила перший сингл з майбутнього альбому під назвою СЕАНС. Послухати трек і подивитися відео можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.