До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де принц Вільям і Кейт Міддлтон проводять останній місяць літа

Після поїздки на Мюстік, улюблений острів для відпочинку британської королівської сім'ї, герцоги Кембриджські повернулися в свою заміську резиденцію. Маєток Анмерголл збудований на відстані сто шістдесят кілометрів від Лондона в графстві Норфолк.

Анмерголл, графство Норфолк

​І хоча їх головна резиденція – Кенсінгтонський палац в Лондоні, Анмерголл саме те місце, яке герцоги Кембриджські вважають своїм справжнім домом. Саме сюди вони вирушають після народження дітей, а також в серпні, коли можна відпочити від королівських обов'язків. Маєток з десятьма спальнями Анмерголл – весільний подарунок принцу Вільяму та Кейт Міддлтон від королеви Єлизавети Другої. На території є басейн, тенісні корти і навіть курчата. Там настільки мало персоналу, що Кейт часто сама відкриває вхідні двері.

Реклама
Герцоги Кембриджські

Анмерголл, георгіанський особняк 1802 року побудови, належить британській королівській сім'ї. Вільям і його брат, принц Гаррі, в дитинстві провели тут багато часу. Усього за три кілометри збудований Сандрингемський палац – Норфолкська резиденція Єлизавети II, куди вона традиційно їде на Різдво.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.