RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Гарбузовий суп — найтепліший і найшвидший рецепт цієї осені

30 жовтня 2021

Пік осіннього сезону свідчить про одне — якщо ви ще не готували гарбуз, отже, саме час цим зайнятися. Гарбуз можна запекти і подати з медом, можна додати в салат або приготувати з ним пиріг. Проте, що може бути швидшим за яскраво-жовтогарячий суп-пюре? Цей гарбузовий суп, заради якого не потрібно купувати жодних спеціальних продуктів (хіба що гарбуз), підніме настрій кольором і наситить на цілий день. Розповідаємо, як приготувати найшвидший гарбузовий суп.

Photo: Getty Images
Гарбузовий суп

Інгредієнти:

Гарбуз;

Овочевий або курячий бульйон;

Вода;

Часник;

Ріпчаста цибуля;

Вершки або молоко.

Приготування:

  • Гарбуз очистіть від шкірки, наріжте середніми часточками — чим менші часточки, тим швидше звариться гарбуз. Також очистіть часник і цибулю. Цибулю наріжте.
  • Очищені й нарізані гарбуз, часник та цибулю перекладіть у каструлю і залийте бульйоном або водою так, щоб рідина покривала овочі.
  • Доведіть майбутній суп до кипіння і варіть упродовж 15 хвилин (або довше), поки гарбуз не стане м'яким.
  • Потім за допомогою занурювального блендера (або іншого блендера) подрібніть суп до однорідної консистенції супу-пюре.
  • Додайте сіль, перець та інші спеції до смаку. 
  • Потім додайте|додавайте| вершки або молоко, добре перемішайте і доведіть суп до кипіння ще раз.
  • Подавайте гарбузовий суп із гарячими грінками.

здорове харчування · рецепт · еда ·

Ще в розділі Lifestyle

Популярне