До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гарбузовий суп — найтепліший і найшвидший рецепт цієї осені

Пік осіннього сезону означає одне: якщо ви ще не готували гарбуз, то саме час цим зайнятися. Гарбуз можна запекти і подати з медом, можна додати в салат або спекти з ним пиріг. Проте найшвидше — зварити яскраво-жовтогарячий суп-пюре. Заради нього не потрібно купувати жодних спеціальних продуктів (хіба що гарбуз), він підніме настрій кольором і наситить на цілий день. Розповідаємо, як приготувати найшвидший гарбузовий суп.

Photo: Getty Images

Гарбузовий суп

Інгредієнти:

Реклама

Гарбуз;

Овочевий або курячий бульйон;

Вода;

Часник;

Ріпчаста цибуля;

Вершки або молоко.

Приготування:

  • Гарбуз почистіть від шкірки, наріжте середніми часточками — що вони менші, то швидше звариться гарбуз. Також почистіть часник і цибулю. Цибулю наріжте.
  • Очищені й нарізані гарбуз, часник та цибулю перекладіть у каструлю і залийте бульйоном або водою так, щоб рідина покривала овочі.
  • Доведіть майбутній суп до кипіння і варіть упродовж 15 хвилин (або довше), поки гарбуз не стане м'яким.
  • Потім за допомогою занурювального блендера (або іншого блендера) подрібніть суп до однорідної консистенції.
  • Додайте сіль, перець та інші спеції до смаку.
  • Потім додайте вершки або молоко, добре перемішайте і доведіть суп до кипіння ще раз.
  • Подавайте гарбузовий суп із гарячими грінками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.