До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 мобільних додатків, які допоможуть нарешті виспатися

Проблеми зі сном — одна з численних перешкод до щасливого життя, з якою стикається кожна сучасна людина. Ці 5 мобільних додатків обіцяють допомогти налагодити режим і легко засинати та прокидатися вранці.

Photo: Getty Images
Endel

Endel — не просто додаток, а ціла компанія, діяльність якої присвячена поліпшенню якості життя людей на Землі шляхом зниження рівня стресу, нормалізації сну і підвищення концентрації уваги. Додаток пропонує до прослуховування різні звуки, які сприяють розслабленню і заспокоєнню, покладаючись на нейронні зв'язки.

Реклама
Portal

Ця програма може бути "слуховою обманкою": Portal пропонує вирушити в будь-яке місце на планеті і послухати звуки, що наповнюють обраний пункт призначення. Така аудіоподорож чудово справляється з неприємними відчуттями занепокоєння і тривоги, покращуючи якість сну.

Sleep Booster & Snore Recorder

Якщо є усвідомлення проблеми (до прикладу, ви довго засинаєте) і хочеться отримати допомогу не лише у вигляді звуків природи, а і як спеціально вивірену стратегію — завантажуйте Sleep Booster & Snore Recorder. У перші дні додаток фіксує побажання і підлаштовується під показники користувача, а потім пропонує план дій, в тому числі й дихальні практики, контролюючи час пробудження і запам'ятовуючи мить засинання.

Loóna

Як казку прочитати! Інтерактивний додаток Loóna пропонує поринути в яскраву затишну історію — щодня різну, — що супроводжується змістовністю, розслаблюючою музикою і якимось завданням. Таке дійство допомагає відволіктися від тривог минулого дня, зануритися в казковий світ з ілюстрацій і згодом міцно заснути.

Sleep Diary App

Sleep Diary App — додаток, що доповнює процес боротьби з безсонням. Цей щоденник сну заснований на програмі когнітивно-поведінкової терапії — однієї з найкращих щодо вирішення проблем зі сном. Використовувати щоденник можна як сольно, так і разом з іншими програмами з налагодження режиму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.