До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юен Макгрегор у трейлері фільму "Доктор Сон"

Warner Bros. випустили перший трейлер кінострічки "Доктор Сон" – майбутньої адаптації Стівена Кінга з Юеном Макгрегором у головній ролі.

Юен Макгрегор у фільмі "Доктор Сон"

Фільм "Доктор Сон" є продовженням культової стрічки "Сяйво". У центрі сюжету – Юен Макгрегор у ролі дорослого Денні Торренса, виснаженого жахливими подіями дитинства. Він – алкоголік з глибокою психологічною травмою. Проте, працює в хоспісі і з допомогою своєї надздібності, відомої як "сяйво", допомагає людям підготуватися до смерті. Але все змінюється, коли він зустрічає дівчинку-підлітка з її власним потужним екстрасенсорним даром.

Реклама
Юен Макгрегор у фільмі "Доктор Сон"

Головні ролі разом з Макгрегором у стрічці виконали Ребекка Фергюсон, Карл Ламблі і Алекс Ессо. Режисером картини виступив Майк Фленеган. Звісно, знімати продовження після Кубрика – нелегке завдання, але шанувальники жахів можуть не хвилюватися. Кінематографіст визнаний одним з найкращих авторів у жанрі жахів після виходу фільмів "Окулус", "Тиша", "Сомнія" і хоррор-серіалу Netflix "Привиди будинку на пагорбі".

Кінгу, як відомо, не подобається фільм Кубрика 1980 року, в якому його роман користувався драматичними свободами, але Макгрегор запевнив фанатів "Доктора Сну", що у них немає причин хвилюватися за відповідність фільму книжці. "Наш сценарій вірний оригінальному роману. Але тільки з одного боку", – заінтригував актор.

Прем'єра фільму "Доктор Сон" відбудеться 8 листопада 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.