До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про новий серіал Netflix "Бріджертони"

25 грудня на Netflix покажуть новий серіал "Бріджертони". Це новий проєкт легендарної продюсерки Шонди Раймс ("Анатомія пристрасті" і "Скандал"), а його події відбуваються в Лондоні на початку XIX століття. Буде дуже цікаво — щось на кшталт "Пліткарки", тільки в XIX столітті.

"Бріджертони"
Сюжет

Цієї зими на Netflix з’явиться нова костюмна драма. "Бріджертони" засновані на циклі бестселерів американської письменниці Джулії Квінн. Її книги написані в жанрі популярного історичного роману й 20 разів з’являлися в списку бестселерів New York Times. Вони розповідають про сім’ю Бріджертонів, які живуть у Лондоні в епоху Регентства.

Реклама
"Бріджертони"

Події серіалу починаються на Гросвенор-сквер у 1813 році, коли юна дебютантка Дафна Бріджертон постає перед світським товариством напередодні початку свого першого сезону. Після того, як королева вважатиме її "ідеальною", вона чекатиме на шквал пропозицій — лишень для того, щоб її розпусний брат Ентоні, який надміру опікує сестру, відвадив усіх потенційних наречених як негідних її руки. Ситуація ще більше ускладнюється: якась леді Вістлдоун радісно фіксує кожну романтичну невдачу Дафни й поширює про неї плітки в спеціальній газеті. Тим часом в іншому районі Лондона герцога Гастінгса, Саймона Бассета, змушують одружитися проти його бажання. Під час одного з балів він знайомиться з Дафною — і вони разом задумують хитрість: імітувати романтичну прихильність одне до одного, щоб підвищити цінність Дафни на шлюбному "ринку" й водночас дарувати свободу герцогові. Ось така інтрига.

Хто в головних ролях

Американська актриса Фібі Дайновер (відома нам за серіалами "Юна" і "Епоха Дікенса") грає дебютантку Дафну Бріджертон, а Реге Пейдж (серіал "Корені") — Саймона. Джулі Ендрюс дали озвучити роль леді Вістлдоун, яка в серіалі виступить такою собі Пліткаркою, тільки родом з XIX століття. "Ми хочемо, щоб люди добре провели час, насолоджуючись цим серіалом", — сказав актор Рене Пейдж в інтерв’ю британському Vogue, високо оцінивши рівень різноманіття в підходах до вибору акторів серіалу.

"Бріджертони"

"З огляду на те, що ми усунені з багатьох історичних подій, найменше, що можемо зробити, — все-таки повернути нас в історію", — каже актор. "Потрібно зовсім небагато зусиль, щоб залучити кольорових людей в історії, які ви розповідаєте". Тим часом Фібі Дайневор розповіла, що під час знімання в серіалі, події якого відбуваються в Англії, акторам допомогли поринути в атмосферу. Наприклад, влаштували турне по історичних маєтках і замках, а також організували заняття гри на фортепіано, верхової їзди й етикету.

"Бріджертони"

Серед акторів другого плану — Рут Геммелл у ролі глави сімейства Бріджертонів леді Вайолет і Джонатан Бейлі в ролі її старшого сина Ентоні. Ще є Фезерінгтон — сусіди-сноби Бріджертонів: напориста мати Порція (Поллі Вокер) і чотири її підопічні, зокрема й Нікола Кофлан у ролі її дочки Пенелопи й Рубі Баркер у ролі її тимчасової підопічної Марини Томпсон.

"Бріджертони"
Трейлер

14 грудня Netflix представили повний трейлер серіалу, який дає реальне уявлення про іронічний тон Шонди Раймс та естетику серіалу. Це яскраве, сучасне й іронічне видовище попри те, що герої вдягнені в костюми XIX століття, а не сукні Givenchy, як, наприклад, Ніколь Кідман у популярному серіалі "Відіграти назад".

Тизер, який вийшов у листопаді, дає нам змогу побачити як саме творцям серіалу вдалося відтворити Лондон епохи Регентства. Також ми вперше зустрічаємося з леді Вістлдоун (точніше, чуємо її загадковий голос) — і розуміємо, нудно точно не буде. "Світський сезон на порозі. Ми дізнаємося, скільком з молодих дівчат вдасться знайти собі вигідну партію. ​​Але якщо наближається скандал — я дізнаюся, у чому річ...", — каже світська пліткарка...

"Бріджертонів" покажуть на Netflix уже 25 грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.