До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найочікуваніші серіали грудня

На нас чекає розкішний грудень: два бонусні епізоди "Ейфорії", серіал "Протистояння" за романом Стівена Кінга з Вупі Голдберг у головній ролі й мюзикл Netflix про співачку Селену Кінтанільї.

"Ваша честе"

Браян Кренстон, зірка серіалу "Пуститися берега" й володар премій "Золотий глобус" та "Еммі", грає в новому серіалі Showtime впливового й досвідченого суддю з Нового Орлеана. Але коли його син потрапляє в аварію й тікає з місця злочину, вбивши людину, суддя опиняється перед вибором: хто він передусім, батько чи професіонал?.. Ускладнює ситуацію й те, що загиблий був сином кримінального авторитета.

Реклама

6 грудня

"Ейфорія"

У грудні з’являться дві нові серії "Ейфорії" — найгучнішої підліткової драми 2019 року. Новиною в інстаграмі поділилася Зендая, виконавиця ролі Ру. Вона повідомила, що всі актори дуже нудьгували за "Ейфорією", а перший з двох нових епізодів вийде вже 6 грудня. Поки відома лише його назва "Біда не триває вічність" і те, що він покаже, як Ру святкує Різдво.

Нагадаємо, "Ейфорія" — відвертий серіал про дорослішання, секс, наркотики й проблеми, з якими стикаються сучасні підлітки. Його продюсер — популярний репер Дрейк, а сам серіал заснований на однойменному ізраїльському серіалі 2012 року. Для HBO серіал у 2019 році адаптував Сем Левінсон, син знаменитого режисера Баррі Левінсона. Сем теж провів юність у наркологічних клініках, а кілька років тому йому вдалося побороти залежність від наркотиків. Можливо через це йому вдалося зняти такий чесний проєкт про труднощі, з якими стикаються підлітки.

6 грудня

"Протистояння"

Новий десятисерійний мінісеріал з постапокаліптичним сюжетом за мотивами однойменного роману Стівена Кінга точно змусить понервувати. Згідно із синопсисом, із секретної лабораторії Штатів стався витік нової форми грипу й пандемія знищила 99% всього людства. Залишився якийсь чорний диявол (Олександр Скарсгард), який уособлює собою зло й збирає навколо себе вцілілих, а протистоїть йому матінка Абігейл (її грає Вупі Голдберг) — вона уособлює добру сторону й обіцяє врятувати світ від диявола. З чуток, Стівен Кінг добре доопрацював роман перед екранізацією, щоб зробити його ближчим до реалій 2020 року й, судячи з усього, у нього вийшло.

17 грудня

"Селена"

На Netflix виходить довгоочікуваний серіал "Селена" — історія про легендарну мексикансько-американську співачку Селену і її тернистий шлях до слави. Селена ввійшла в історію як одна з найпопулярніших латиноамериканських співачок, яка в 1994 році отримала "Ґреммі" в категорії "Найкращий мексикансько-американський альбом". Netflix зняли серіал про її шлях до слави — дівчини з Техасу з потужним голосом і великою мрією, і про її трагічну смерть — вона загинула у 23 роки від кулі, яку випустила в неї колишня менеджерка й подруга. Роль Селени виконала зірка "Ходячих мерців" Крістіан Серратос. Докладніше про "Селену" читайте тут.

4 грудня

"ВандаВіжен"

Для всіх фанатів супергеройського кіно на платформі Disney+ виходить серіал "ВандаВіжен" про супергероїв Marvel — Червону Відьму і Віжен. У ролі Червоної Відьми з’явиться Елізабет Олсон, а в образі Віжен — Пол Беттані, яких ми вже бачили торік у фільмі "Месники: Фінал". За сюжетом, після подій фільму "Месники: Фінал" Ванда й Віжен живуть тихим сімейним життям, але починають підозрювати, що їхня реальність інакша... Серіал знято в стилі класичних американських фільмів 1960-х про модних домогосподарок і їхніх успішних чоловіків у костюмах, що полюбляють на вечерю запечену індичку, але дуже швидко ви зрозумієте, що все не так, як здається на перший погляд.

"Бріджертони"

Події нового костюмного серіалу Netflix відбуваються в Лондоні за часів Регентства. Його герої — вісім братів і сестер, які починають виходити у вищий світ Лондона, і їм потрібно багато чого навчитися. В основі серіалу — цикл популярних історичних романів англійської письменниці Джулії Квін. Творець серіалу — легендарна Шонда Раймс, яка ввійшла в історію як авторка серіалу "Анатомія Грейс", також у її фільмографії — "Скандал" і "Як уникнути покарання за вбивство".

25 грудня

"Вулиця Світлячків"

"Вулиця Світлячків" — екранізація однойменного популярного роману Крістін Ханни: історія про двох нерозлучних подруг, Таллі та Кейт, які "зустрічаються на вулиці Світлячків і стають нерозлучними подругами впродовж 30 років, разом переживаючи всі випробування". Жіноча дружба, яка здатна подолати найскладніші перешкоди — популярний сюжет на телебаченні, починаючи від "Сексу й міста" і закінчуючи недавньою екранізацією роману "Моя геніальна подруга" на HBO. Для Netflix "Вулицю Світлячків" екранізувала Меггі Фрідман, авторка серіалу "Відьми Іст-Енду".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.