До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про другий сезон серіалу "Емілі в Парижі"

Серіал "Емілі в Парижі", справжній гіт Netflix минулого року, продовжено на другий сезон, що вийде наприкінці 2021 року. Ми зібрали все, що відомо про новий сезон на цю мить.

"Емілі в Парижі"
Сюжет

Про події, яким буде присвячено другий сезон "Емілі в Парижі", поки відомо зовсім мало. У тизері головні герої серіалу вимовляють фразу deux, натякаючи, що Емілі Купер залишається в Парижі, і далі вчить французьку та на неї чекає ще чимало пригод. Netflix також опублікували жартівливий лист, який написала паризька керівниця Емілі, Сильві, її американській шефині Мадлен: у ньому Сильві іронічно говорить про те, що Емілі доведеться залишитися в Парижі ще надовго... Можемо припускати, що передусім Емілі підтягне французьку, а допоможе їй у цьому чарівний шеф-кухар Габріель (у виконанні актора Лукаса Браво), який, як ми пам’ятаємо, все-таки залишається в Парижі й опікуватиметься власним рестораном.

Реклама

В інтерв’ю E! творець серіалу Даррен Стар зізнався, що має кілька ідей наступного сезону. "Я думаю, що Емілі постане перед вибором дуже непростих рішень", — сказав він. "У серіалі так багато говориться про американську культуру й про те, що Емілі не хоче бачити, як насправді йдуть справи. Але тепер все буде не так, як їй здається. Думаю, новий сезон кине виклик її американському світогляду".

Хто з акторів з’явиться в другому сезоні?

Крім виконавиці головної ролі Лілі Коллінз, у новому сезоні з’явиться Лукас Браво, що зіграв роль шеф-кухаря Габрієля. Також буде поповнення в акторській команді. За даними Entertainment Weekly, до творчого складу доєдналися британський актор Люсьєн Лавісконт, французький актор Арно Бінар і драматург Джеремі О’Гарріс, номінований на Тоні. Лавісконту належить зіграти Алфі, саркастичного й чарівного циніка з Лондона, який відмовляється занурюватися у французьку культуру. Deadline додає: "Йому подобається дражнити Емілі. У них антагоністичні стосунки, які переростають у щось більше. У Парижі Алфі працює в британському банку, але на відміну від Емілі він працює, щоб жити, а не живе, щоб працювати. Замість роботи він залюбки грав би у футбол чи випивав з хлопцями пінту в англійському пабі". Тим часом О’Гарріс візьме на себе роль модельєра Грегорі Еліота Дюпрі, колишнього протеже кутюр’є П’єра Кадо.

Чи буде в другому сезоні любовний трикутник?
"Емілі в Парижі"

Можна впевнено припустити, що в новому сезоні з’явиться любовний трикутник між Емілі, Габрієлем і Каміллою. "Чесно кажучи, я не знаю, чи відомо Каміллі про те, що відбувається між нами з Габрієлем", — сказала Лілі Коллінз в інтерв’ю британському Vogue. "У серіалі є безліч маленьких моментів, коли ви говорите: „... Каміллі подобається Емілі?". Ви справді не можете не відчути атмосфери, і мені здається, що ця двозначність лише розвиватиметься в новому сезоні".

Які костюми Емілі носитиме в другому сезоні

Французькі критики геть розкритикували не тільки серіал, а й стиль героїні Емілі, над яким працювала легендарна художниця костюмів серіалу "Секс і місто" Патриція Філд. Головні претензії до образу Емілі полягають у тому, що вона має занадто ошатний вигляд, надто захоплена брендами й логотипами та зовсім не замислюється про розумне споживання. На думку американського Vogue, саме тому стиль героїні в другому сезоні має змінитися — і більше відповідати реаліям сьогодення. Знімали серіал цієї весни в Парижі й Сен-Тропе, тож на перших кадрах можна помітити Лілі Коллінз в яскравих ансамблях. Тут представлені мінісукні з малюнком і капелюхи-відра з принтом, великі пляжні сумки, бікіні з контрастними накидками й пальта вільного крою в поєднанні із шаликами й гігантськими протисонцевими окулярами. Вони ясно дають зрозуміти, що, хоч деякі речі могли й змінитися, особистий стиль Емілі залишився еклектичним.

"Емілі в Парижі"

"Для офісу Емілі могла б подумати про заміну власних мініспідниць на невимушені костюми й легкі бавовняні сукні, і їй, безумовно, варто носити більше Off-White з огляду на її спільне чиказьке коріння з дизайнером Вірджилом Абло, — пише американський Vogue. — Для її наступної коктейльної вечірки підійде одна з майстерно розшитих суконь Caroline Hu — вона уособлюватиме романтику, якої прагне Емілі. А якщо вона збирається вкласти гроші в дизайнерську сумку, то це має бути сумка Celine. Емілі в принципі варто носити більше Celine, Valentino, Chloé, Jacquemus".

Коли прем’єра другого сезону

5 серпня Коллінз підтвердила в Instagram, що другий сезон уже зняли. В інтерв’ю Vanity Fair творець Даррен Стар розповів про знімання на півдні Франції: "Ми розташувалися, ймовірно, в одній з найгламурніших місцин світу, готелі Four Seasons's Cap Ferrat, і знімали там найгарніші сцени. Готель був майже закритий, і, крім нас, нікого не було. У нас була спеціальна кімната для сценаристів на віллі, тож це було справді сюрреалістично — майже все у Франції тоді було закрито через пандемію".

Другий сезон "Емілі в Парижі" вийде наприкінці року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.