До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лише вперед: 5 фільмів, герої яких починають усе з чистої сторінки

Якою б важкою іноді не була реальність, історії кіногероїв часто стають рятівним колом, допомагаючи знайти вихід або заново почати свою історію. Ось 5 легких і надихаючих фільмів, головні герої яких вирішують розпочати все спочатку.

Кадр із фільму "Помінятися місцями" (2019)
"Стажер", 2015

Це фільм-нагадування про те, що ані пенсія, ані похилий вік не є перешкодою для бажання спробувати нове. Головний герой — 70-річний удівець на пенсії у виконанні Роберта Де Ніро — приходить на стажування у редакцію модного журналу. Тепер він асистент власниці журналу Джулс Остін (Ен Хетевей), і їм обом належить багато чого навчитися одне в одного.

Реклама
Кадр із фільму "Стажер" (2015)
"Помінятися місцями", 2019

Рафаель і Олівія закохані й щасливі. Рафаель — талановитий письменник бестселерів, Олівія — обдарована піаністка, яка мріє про блискучу музичну кар'єру, а поки що викладає музику дітям. Якось увечері у пари трапляється скандал, і наступного ранку відбувається дивовижне: Рафаель прокидається вчителем літератури без улюбленої дівчини і виданих книг, а Олівія — відомою піаністкою, яка збирається заміж за музичного продюсера. Рафаель має заново познайомитися з коханою і, можливо, написати абсолютно новий роман.

Кадр із фільму "Помінятися місцями" (2019)
"Неймовірне життя Волтера Мітті", 2013

Головний герой історії миттю привертає увагу навіть попри відсутність "успішного успіху" у його житті, тому що кожен із нас іноді (або часто) почувається Волтером. Ми спостерігаємо за незвичайним способом мислення героя, занурюємося у його мрії й підтримуємо його на шляху до мети. Адже Волтер так сильно хоче сподобатися своїй колегі з роботи, стати рішучим і розкутим.

Кадр із фільму "Неймовірне життя Волтера Мітті" (2013)
"Ларрі Краун", 2011

У цій картині ми знайомимося з чоловіком середніх років, який втрачає роботу через відсутність вищої освіти. Так, він вступає до коледжу і розпочинає нове життя: тепер у нього є молоді друзі-одногрупники, мопед і закоханість у викладачку. Чого очікувати від акторського дуету Тома Хенкса та Джулії Робертс? Сентиментального гумору й глибоких інсайтів.

Кадр із фільму "Ларрі Краун" (2011)
"Їсти, молитися, кохати", 2010

Чесно, це одна з найосмисленіших особистих історій за останнє десятиліття, повз яку неможливо пройти! В однойменній книзі письменниця Елізабет Гілберт розповіла про один із найскладніших періодів у своєму житті, завдяки якому вона зважилася на повний перезапуск — залишила всі свої речі в камері схову й вирушила у подорож, щоб знову віднайти себе. Іскрометно, іронічно й мудро — так звучить заснована на реальних подіях історія на екрані та сторінках.

Кадр із фільму "Їсти, молитися, кохати" (2010)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.