До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе в першому трейлері фільму "Дюна"

Warner Bros. випустили перший трейлер довгоочікуваної "Дюни" Дені Вільнева, сповнений надзвичайних декорацій і дійства, що аж дух захоплює.

Джош Бролин и Тимоти Шаламе в фильме Джош Бролін і Тімоті Шаламе у фільмі "Дюна"

"Дюна" — один з найбільших науково-фантастичних романів в історії літератури, опублікований на початку 1960-х. Його події відбуваються в загадковій галактиці в далекому майбутньому, де керують феодальні клани, а головний конфлікт зосереджений навколо особистості молодого аристократа Пола Атрейдеса, якому належить врятувати планету. Перший трейлер останньої адаптації дає шанувальникам роману можливість поглянути на те, як режисер Дені Вільнев розглядає культовий твір Френка Герберта.

Реклама
Тимоти Шаламе и Ребекка Фергюсон в фильме Тімоті Шаламе й Ребекка Фергюсон у фільмі "Дюна"

Для екранізації такої книги підібрали безпрецедентний зірковий акторський склад: Тімоті Шаламе, Ребекка Фергюсон, Оскар Айзек, Стеллан Скарсгард, Зендая, Джейсон Момоа, Джош Бролін, Дейв Батіста і Хав’єр Бардем. Вільнев теж не новачок в епічній науковій фантастиці, адже знімав раніше "Прибуття" і "Той, хто біжить по лезу 2049".

Тимоти Шаламе и Зендая в фильме Тімоті Шаламе і Зендая у фільмі "Дюна"

За кадром також кращі з найкращих — музику, наприклад, написав композитор Ганс Циммер, автор музики до фільмів "Людина дощу", "Ангели й демони", "Інтерстеллар". Знімали переважно в кам’янистій пустелі Ваді-Рам у Йорданії.

Прем’єру стрічки "Дюна" заплановано на 18 грудня 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.