До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Роберт Паттінсон у першому тизер-трейлері "Бетмена"

DC Comics провели онлайн-конференцію FanDome, у межах якої несподівано представили перший тизер-трейлер майбутнього фільму "Бетмен" з Робертом Паттінсоном у головній ролі.

Роберт Паттинсон в фильме Роберт Паттінсон у фільмі "Бетмен", 2021

У новому фільмі про Бетмена Роберт Паттінсон з’являється в головній ролі, Джеффрі Райт грає комісара Гордона, Зої Кравіц — Селіну Кайл, яка також відома як Жінка-кішка, Колін Фаррелл — Освальда Кобблпота / Пінгвіна і Пол Дано грає Загадника — безпрецедентний акторський склад для супергеройського фільму.

Реклама
Роберт Паттинсон в фильме Роберт Паттінсон у фільмі "Бетмен", 2021

Перший тизер-трейлер пропонує розгорнутий погляд на Паттінсона в ролі Бетмена, можливо, найпопулярнішого й найкультовішого супергероя коміксів у попкультурі. Також глядач може побачити підступи Жінки-кішки Зої Кравіц та фіаско головного лиходія фільму — Загадника в особі Пола Дано.

Зої Кравіц у фільмі "Бетмен", 2021

Головна причина, з якої трейлер зчинив стільки галасу, полягала в тому, що його не зовсім очікували побачити. Пандемія зупинила виробництво "Бетмена" в березні й було неясно, скільки встигли зняти матеріалу, оскільки Warner Bros. все ще оголошувала кастинг декількома місяцями раніше, у жовтні. Однак з трейлера видно, що досі режисер Метт Рівз знімав сцени, до яких залучено всіх головних персонажів — Бетмена, Пінгвіна й Жінкку-кішку.

Роберт Паттинсон в фильме Роберт Паттінсон у фільмі "Бетмен", 2021

Якщо не допустити повторної появи вірусу, виробництво у Великій Британії поновлять у вересні. Реліз фільму заплановано роком пізніше, 1 жовтня 2021 року. Спочатку його планували випустити в червні 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.