До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе зіграє в приквелі "Чарлі і шоколадна фабрика"

Чудові новини: Тімоті Шаламе зіграє головну роль у приквелі популярного фільму "Чарлі і шоколадна фабрика" 2005 року. Слідом за своїми попередниками — Джином Вайлдером і Джонні Деппом — Шаламе надягне циліндр Віллі Вонки. Актор зіграє ексцентричного власника шоколадної фабрики в юності в приквелі "Вонка". І так, це буде мюзикл, тому Шаламе співатиме й танцюватиме — повідомляє нам Variety.

Про сюжет фільму поки відомо зовсім мало. Зате ми знаємо, що режисером буде Пол Кінг, який працював над фільмами про Паддінгтона, продюсером — Девід Гейман, що відповідає за франшизу про Гаррі Поттера, а знімати почнуть у вересні. Це одна з безлічі гучних ролей, які належить зіграти Шаламе цього року. Він з’явиться у фільмі Веса Андерсона "Французький диспетчер"; разом із Зендаєю знявся в довгоочікуваній науково-фантастичній епопеї "Дюна" Дені Вільнева, а також грає живу легенду Боба Ділана в байопіку Going Electric

Реклама

Нагадаємо, "Чарлі і шоколадна фабрика" — казка Роальда Даля, яку вперше опубліковано 1964 року. У ній ідеться про школяра Чарлі Баккета — одного з п’яти дітей, які виграли екскурсію на всесвітньо відому шоколадну фабрику ексцентричного кондитера Вонки, не кажучи вже про довічний запас шоколаду. Про що саме ітиметься в мюзиклі, можна тільки гадати: можливо, юний Вонка пояснить, що саме надихнуло його на творчі методи покарання розбещених і жадібних дітей. Проте можна впевнено стверджувати, що прихильники Шаламе вишиковуватимуться в чергу на цей фільм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.