До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: новий фільм Веса Андерсона "Французький диспетчер"

2020 року Вес Андерсон повертається на великі екрани з новим фільмом "Французький диспетчер". У мережі з'явилися перші кадри і постери довгоочікуваної кінострічки.

"Французький диспетчер" – повернення Андерсона до ігрового кіно після мультфільму "Острів собак". Остання кінострічка Андерсона "Готель "Гранд Будапешт" вважається одним з його найкращих фільмів і отримала дев'ять номінацій на "Оскара", зокрема в категоріях "Найкращий фільм" і "Найкращий режисер".

Реклама

Для роботи над своєю 10-ою стрічкою Андерсон знову зібрав чудовий акторський склад, до якого увійшли: Бенісіо Дель Торо, Едріен Броуді, Тільда Свінтон, Леа Сейду, Френсіс Макдорманд, Тімоті Шаламе, Білл Мюррей і Оуен Вілсон.

Офіційний синопсис проєкту розповідає: "Фільм – любовний лист журналістам, що розгортається на аванпості американської газети в вигаданому французькому місті ХХ століття". У широкий прокат картина вийде 24 липня 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.