До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різ Візерспун зніметься у двох нових проєктах Netflix

Актриса Різ Візерспун і далі активно розвиває власну продюсерську компанію Hello Sunshine, яка тепер починає співпрацю з Netflix. Для стримінгової платформи вони знімуть відразу два проєкти — "До тебе або до мене" (Your Place or Mine) і "Кактус" (The Cactus), у яких головні ролі виконає сама актриса.

Різ Візерспун

Про них поки відомо небагато. Так, Your Place or Mine — це історія про жінку, яка просить свого близького друга наглянути за її сином-тінейджером, поки вона втілюватиме мрію всього свого життя. Зніме цю романтичну комедію Алін Брош Маккенна, відома своїм сценарієм до фільму "Диявол носить Prada". Для неї це буде режисерський дебют. Другий фільм "Кактус" — екранізація роману "Кактус. Ніколи не пізно розквітнути" письменниці Сари Гейвуд. Він розповідає про 45-річну жінку, яка раптово вагітніє, і її життя різко змінюється.

Реклама
Різ Візерспун

Нагадаємо, що продюсерська компанія Різ Візерспун уже встигла втілити в життя чимало цікавих проєктів, серед яких серіали "Велика маленька брехня", "Ранкове шоу", а також фільми "Дика" й "Загублена".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.