До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: якою буде стрічка "Бонд 25"

В офіційному Twitter-акаунті фільму "Бонд 25" з'явився перший кадр з нової стрічки: Деніел Крейґ у ролі Бонда йде вулицею Лондона в розкішному класичному костюмі. Позаду – улюблена автівка Бонда, Aston Martin V8, яка 1987 року знімалася в 15-ій серії бондіани "Іскри з очей".

Цей кадр знятий на одній з найвідоміших вулиць Лондона – Вайтголл, де розміщені Британський парламент, Вестмінстер, Міністерство оборони, а поруч – знаменита Даунінґ-стріт, де мешкає прем'єр-міністр Великобританії. Крім Лондона зйомки 25-ої ювілейної частини бондіани відбулися в Норвегії та Італії. З чуток, перші кадри фільму зняті на Ямайці, де Бонд відпочиває від служби і насолоджується життям – щоправда, недовго. Офіційний синопсис оповідає, "що Джеймс Бонд вирішує одружитися і покинути службу, але в результаті вбивства дружини повертається з надією помститися".

Реклама
Деніел Крейґ готується до зйомок "Бонда 25"

Найпоширеніше запитання щодо "Бонд 25" звучить так: коли прем'єра? Реліз фільму встигли перенести тричі: спочатку пообіцяли, що фільм представлять уже в жовтні 2019 року, але через зміну режисера (спочатку ювілейну частину бондіани повинен був знімати Денні Бойл, а тепер над нею працює Кері Фукунага) реліз відклали до 2020 року. Пізніше з лютого 2020 року прем'єру перенесли на квітень.

Нагадаємо, що Деніел Крейґ грає Бонда вп'яте і востаннє – його контракт добігає кінця 2020 року. Найбільш обговорюваним фактом стосовно нового фільму стало ім'я актора, який виконає роль головного поганця. Це Рамі Малек, зірка фільму "Богемна расподія". За чутками, зйомки серіалу переносили не раз і через зайнятість Малека. До ролі дівчини Бонда повернеться Леа Сейду. Також у фільмі з'являться Реф Файнс, Бен Вішоу і Наомі Гарріс. Що стосується режисера, то після того, як проект покинув Денні Бойл, ним став Кері Фукунага, якого глядачі пам'ятають завдяки першому сезону "Справжнього детектива" і серіалу "Маніяк".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.