До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леа Сейду знову стане дівчиною Бонда

Остання серія пригод про агента британських спецслужб Джеймса Бонда вийшла на екрани 2015 року. Тоді його дівчатами стали відразу дві акторки – Моніка Беллуччі і Леа Сейду. Закінчилася серія тим, що головний герой втікає разом зі своєю коханою і безліч питань про їх подальшу долю залишаються відкритими.

Деніел Крейг і Леа Сейду

Відповіді на них глядачі отримають вже 2020 року, коли на екрани представляють нову частину про пригоди агента, яка називатиметься "Бонд-25". Уже відомо, що компанію Деніелу Крейгу знову складе Леа Сейду. Француженка стане першою дівчиною Бонда, яка знялася в двох серіях бондіани. Зйомки фільму почнуться вже цієї весни, а шанувальники вже роблять ставки, хто стане наступним Бондом, адже для Крейга ця частина буде останньою.

Реклама
Леа Сейду у фільмі "007: Спектр"

Нагадаємо, що в режисерському кріслі буде американець Кері Фукунага – він замінить в цій ролі Денні Бойла, який був оголошений в ролі режисера раніше. Найзоряніший проект Кері Фукунага на сьогодні – успішний серіал "Справжній детектив".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.