До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пенелопа Крус на зніманні нового фільму Педро Альмодовара

Індустрія кіно поступово повертається до життя. Кілька днів тому в Мадриді почали знімати новий фільм Педро Альмодовара — Madres Paralelas. Новиною у своєму інстаграмі поділилася актриса Россі ді Пальма — вона опублікувала фото з режисером. Також у новому фільмі метра знімається Пенелопа Крус — поряд з Россі ді Пальмою вона одна з його муз уже багато років. Для Альмодовара й Пенелопи Крус це буде вже сьомий спільний кінопроєкт.

Сценарій написав Педро Альмодовара під час карантину. Автор називає майбутню стрічку дуже напруженою історією. У центрі сюжету — дві жінки, які в один день стають матерями. "У фільмі я повертаюся до жіночого всесвіту й розповідаю про важливість наших пращурів і нащадків. Неминуча й тема пам’яті. У моїй фільмографії багато історій матерів. Але ті героїні, які стали частиною цієї історії, — зовсім інші. Нині мене як оповідача надихають саме недосконалі матері".

Реклама

Тема материнства й справді центральна у творчості оскароносного режисера: їй присвячено кілька найзнаменитіших стрічок Альмодовара, починаючи з фільму 1988 року "Жінки на межі нервового зриву" й закінчуючи картиною "Повернення" 2006 року. У його останньому фільмі "Біль і слава" також розкривається тема матері — режисер каже, що багато в чому це пов’язано з його особистими спогадами про стосунки з матір’ю.

Зніматимуть нову стрічку Madres Paralelas у Мадриді й Ла-Манчі. Судячи з перших кадрів зі знімання, над фільмом працюють згідно з усіма застережними правилами в умовах пандемії: так, Пенелопа Крус поділилася світлинами в захисній масці, а також опублікувала допис про те, що періодично здає на майданчику ПЛР-тест.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.