До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не можна проґавити в грудні: найкращі серіали та фільми Netflix

Грудневі прем’єри — це не тільки різдвяні ромкоми. Найближчим часом Netflix готує прем’єри на будь-який смак: тут і напружений трилер "Непрощена" про жінку-вбивцю із Сандрою Буллок, і фінальний сезон "Паперового будинку" і, звісно, довгоочікуваний другий сезон "Емілі в Парижі".

Сандра Буллок у фільмі "Непрощена"
"Паперовий будинок"

Творці гіта "Паперовий будинок" вирішили продовжити інтригу, тому фінальний сезон шоу буде у двох частинах. Перша вийшла у вересні, а на другу ми чекаємо 3 грудня. "Тепер банду затягне в незворотні ситуації, у дику війну. Це найепічніша частина з усіх, які ми зняли", — каже творець шоу Алекс Піна. Судячи з трейлеру, фінал серіалу буде динамічним і жорстким: у тизері другої частини п’ятого сезону Професор каже, що більше не дозволить, щоб хтось загинув через пограбування, а потім виходить зі своєї схованки зі зброєю в руках...

Реклама

3 грудня

"Життя кіно"

Якщо ви кіноман, то напевне оціните документальний серіал Девіда Фінчера ("Бійцівський клуб", "Манк"), присвячений мистецтву кіно. Netflix обіцяють, що героями кожної серії будуть режисери та кіномани з усього світу, які "розповідають про моменти з фільмів, які вразили, здивували, приголомшили й назавжди змінили їх".

6 грудня

"Непрощена"

У цій напруженій драмі Сандра Буллок грає жінку, яка відсиділа 20 років у в’язниці через вбивство поліційника. Спогади героїні дають змогу зрозуміти, що вбивство вона скоїла, захищаючи від чогось свою молодшу сестру. Тепер жінка намагається розшукати сестру й почати життя заново, але суспільство не приймає її. Також у фільмі знялася Віола Девіс, зірка фільму "Ма Рейні: Мати блюзу".

10 грудня

"Не дивися вгору"

Одна з найочікуваніших прем’єр року — сатиричний фільм "Не дивися вгору", у якому Леонардо Ді Капріо й Дженніфер Лоуренс грають безталанних науковців, які намагаються попередити світ про падіння гігантського метеорита — але їм ніхто не вірить. Взагалі, розкішний акторський склад — неабияка перевага цього фільму. Меріл Стріп з’являється в ролі Джені Орлеан, президентки США, яка скептично ставиться до неминучого кінця світу. Джона Гілл зіграє її сина, який керує адміністрацією президента і виконує всі вказівки матері, а Кейт Бланшетт постане в ролі ведучої бадьорого ранкового шоу The Daily Rip, яка прикро жартує над науковцями.

10 грудня

"Море спокою"

"Науковиця вирушає в експедицію на пошуки таємничих зразків із занедбаної місячної станції, де через нещасний випадок загинули всі, включно з її сестрою". Цей заплутаний синопсис — сюжет фантастичного південнокорейського серіалу "Море спокою". Він малює майбутнє, у якому Земля майже спорожніла. Netflix покладають великі надії на "Море спокою" — з огляду на те, що цікавість глядачів до південнокорейських утопій після успіху "Гри в кальмара" істотно зросла.

24 грудня

"Емілі в Парижі"

"Відтоді, як я переїхала до Парижа, моє життя було просто хаотичним, драматичним і складним", — каже Емілі в трейлері другого сезону серіалу. Героїня вирушає у відпустку до Сен-Тропе, де планує відпочити від насиченого світського життя в Парижі — і відвернути увагу від непростого любовного трикутника, у якому опинилася... У продовженні популярного серіалу "Емілі в Парижі" нас чекає багато моди, вечірок і любовних пригод Емілі, а також кілька нових персонажів. Зокрема, британський актор Люсьєн Лавісконт зіграє ефектного Алфі: його герой приїжджає до Парижа з Лондона, і, як і Емілі спершу, не дуже сприймає Париж, відмовляється говорити французькою і зовсім не палає бажанням занурюватися у французьку культуру. Можливо, в них зав’яжеться роман. Ще один новий чоловік у житті Емілі — Лоран, власник нічного клубу в Сен-Тропе (його грає француз Арно Бінар).

22 грудня

"Тривожні люди"

"Тривожні люди" — екранізація однойменного бестселера шведського письменника Фредріка Бакмана. Це дуже самобутня й зворушлива історія про невдале пограбування банку, що відбувається напередодні Нового року. Грабіжник, тікаючи від поліції, опиняється у квартирі, яку в цю саму мить показує клієнтам рієлтор. Він бере в заручники вісім осіб, але в підсумку сам стає заручником цих тривожних і незвичайних людей. Докладніше про книгу Фредріка Бакман читайте в нашому матеріалі.

29 грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.