До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елізабет Дебікі в образі принцеси Діани в п’ятому сезоні "Корони"

Netflix і далі інтригує глядачів новими кадрами зі знімання п’ятого сезону "Корони". Спершу було опубліковано перші фото Імельди Стонтон в образі королеви Єлизавети, а тепер можемо побачити Елізабет Дебікі — австралійська актриса зіграє принцесу Діану, успадкувавши роль в Емми Коррін. Перше фото Дебікі в образі принцеси засвідчує неймовірну подібність до леді Діани, до того ж стилістам серіалу вдалося повторити знамениту стрижку принцеси.

Елізабет Дебікі

Актор Домінік Вест з’явиться в ролі принца Чарльза — і журналісти вже сходяться на думці, що його схожість з принцом також разюча. Нагадаємо, що п’ятий сезон "Корони" охопить 90-ті роки й початок 2000-х. Розлучення принца Чарльза й принцеси Діани в 1996 році та трагічна смерть принцеси в автокатастрофі в 1997 році, найімовірніше, будуть представлені в п’ятому сезоні. Вважається, що для королеви Єлизавети 90-ті роки були дуже складним періодом. У 1992 році вона виступила з промовою, присвяченою 40-річчю свого сходження на престол, у якій описала цей рік як "annus horribilis". Здебільшого через те, що цього року троє її дітей розлучилися: принц Ендрю і Сара Фергюсон у березні; принцеса Анна й Марк Філліпс у квітні й принц Чарльз і принцеса Діана в грудні.

Реклама
Домінік Вест

Ще одна сюжетна лінія, на яку сподіваються королівські фанати? Перша зустріч принца Вільяма з Кейт Міддлтон у 2001 році, коли вони навчалися в університеті Сент-Ендрюс. Прем’єра п’ятого сезону "Корони" відбудеться у 2022 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.