До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чудова шістка: які серіали дивитися цієї зими

Надзвичайно дорога драма про британську королівську сім'ю, екранізація "Ярмарку суєти" й серіал, присвячений вбивству Джанні Версаче – цієї зими нові серіали провокують і не дають нудьгувати.​

серіал "Корона"
Корона (The Crown), 9 грудня

Поки увага всього світу прикута до пари британського принца Гаррі й американскої актриси Меган Маркл і їхнього майбутнього весілля, свою порцію нових прихильників напевно отримає й серіал "Корона". "Корона" розповідає історію британської королівської сім'ї в середині 20 століття: тут є місце інтригам, почуттям та історії про маленьку людину на тлі великої країни. Це шоу найдорожче в історії Netflix і одне з найдорожчих в історії телебачення: бюджет першого сезону склав 160 мільйонів доларів. Але глядачам "Корона" подобається не тільки завдяки ефектним костюмам і декораціям: фактично, це відмінна можливість для звичайної людини дізнатися, що являє собою сучасна монархія і як багато "але" і "не можна" в житті сучасних королів і королев.

Реклама
Маленькі жінки (Little Women)

Знаменитий роман Луїзи Мей Олкетт "Маленькі жінки" в цьому році екранізували BBC. "Маленькі жінки" був написаний в середині 19 століття і став бестселером: це зворушлива історія про чотирьох сестер і їхнє дорослішання. Книга не раз була екранізована. Одне з найвідоміших кіновтілень – фільм 1994 року з зоряним акторським складом – Сьюзан Сарандон, Вайноною Райдер, Кірстен Данст. У новій екранізації – нові зірки. Наприклад, в ролі однієї з сестер – 19-річна Майя Хоук, донька Уми Турман й Ітана Хоука, яка закінчує Джульярдську акторську школу і вже встигла стати обличчям бренду AllSaints.

Алієніст (The Alienist), з 22 січня

Нью-Йорк, 19 століття. У міських трущобах вбивають дітей, й усе говорить про те, що ці вбивства ритуальні. Розслідувати справу беруться кримінальний репортер Джон Мур (Люк Еванс), жінка-поліцейський Сара Говард (Дакота Феннінг) й психолог Ласло Крейзлер (Деніель Брюль). Над восьми епізодами серіалу працювала відмінна команда: режисер – Якоб Вербрюгген, який знімав "Картковий будиночок", а сценарист – Кері Фукунага, який працював над "Справжнім детективом". Продюсери обіцяють, що серіал буде похмурим й атмосферним.

Довічний вирок (Life Sentence)

Стелла Еббот дізнається, що у неї рак, і останні дні вирішує прожити на повну котушку. Наприклад – вийти заміж за незнайомця, пуститися в усі авантюри і головне – не думати про наслідки. Раптово рак відступає, і тепер Стеллі належить розібратися з наслідками своїх пригод. Серіалу пророкують великий успіх не тільки завдяки тонкому почуттю гумору його творців, але і дуже популярній в Америці актрисі Люсі Гейл, яка грає головну роль. 28-річна Люсі – зірка серіалів "Як я зустрів вашу маму", "Американська сімейка", популярна співачка і композитор.

"Убивство Джанні Версаче. Американська історія злочинів", з 17 січня

Третій сезон "Американської історії злочинів" – абсолютно точно найбільш довгоочікуваний серіал для всієї фешн-спільноти. Він присвячений убивству Джанні Версаче, а його автор Райан Мерфі каже, що поки це найскладніший сезон для команди. "Знімати серіал про моду та знаменитостей – це ніби ти вперше став на дошку для дайвінгу: немає досвіду, й ти не знаєш, що робити й з чого починати". У головних ролях – Пенелопа Крус, яка грає сестру Джанні Донателлу Версаче, актор з Венесуели Едгар Рамірес грає самого дизайнера, а Рікі Мартін – коханця Версаче Антоніо Д'Аміко. Пенелопа Крус в однім з інтерв'ю розповіла, що підійшла до ролі Донателли Версаче дуже бережливо: "У серіалі очевидно будуть сцени, які Донателлі буде важко дивитися, бо вони нагадують про втрату брата. Поважаю її почуття і працюю над роллю з усією любов'ю".

Vanity Fair, 2018 год

Велика прем'єра чекає нас у 2018 році – телеадаптація культового роману Вільяма Теккерея "Ярмарок суєти". Над серіалом працює Amason Studios, завдяки яким на телебаченні, наприклад, нещодавно дебютував Вуді Аллен. Відомо, що в "Ярмарку суєти" буде 7 епізодів, а головну роль – Беккі Шарп – зіграє висхідна британська зірка Олівія Кук, яку глядачі пам'ятають за серіалом "Мотель Бейтса". В ролі капітана Кроулі – Том Бейтман, який зіграв в нещодавньому "Вбивстві в Східному експресі".

Читайте також:

5 кінопрем'єр грудня

5 стильных фильмов с Джулианной Мур

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.