До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хлоя Севіньї зіграє у новому серіалі Луки Гуаданьїно для HBO

Італійський режисер Лука Гуаданьїно зніме міні-серіал для телеканалу HBO.

Лука Гуаданьїно

Режисер культового фільму "Називай мене своїм ім'ям", Лука Гуаданьїно виступить автором проекту для HBO "Ми є тими, ким є". Сюжет серіалу оповідатиме про групу американських підлітків, що живуть на військовій базі США в Італії. Зйомки восьмисерійного шоу мають початися цього місяця.

Реклама

Для створення проекту зібрали безпрецедентний акторський склад. Головні ролі в серіалі зіграють Хлоя Севіньї, Алісе Брага, лауреат премії "Греммі", репер Kid Cudi, Джек Ділан Грейзер, Міа Гот, Том Мерсьє і Франческа Скорсезе.

Хлоя Севіньї

HBO описує сюжет, як історію повноліття двох американських підлітків, в якій йдеться про "дружбу, перше кохання і всі таємниці підліткового віку". Шоуранери також додали, що "це могло відбутися де завгодно, але в цьому випадку все відбувається на маленькому клаптику Америки в Італії".

У травні Гуаданьїно розповів Variety, що головними героями є два 14-річні підлітки, хлопчик і дівчинка, Фрейзер Вілсон і Кейтлін Гарпер. Вони стають настільки близькими, що їхні друзі починають підозрювати стосунки. Але Фрейзер відчуває невиразні почуття з приводу своєї особистості і розвиває невинний романтичний зв'язок із старшим солдатом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.